Destination Himmerland
100 oplevelser - oplevelser for to

Oplevelser for to i foråret

Ferien for to i foråret kan fint gå til Himmerland. Her er nemlig dejligt og spændende oplevelser.

Så om I er et par, venner/veninder eller måske mor og datter, så har vi helt sikkert oplevelser, som bringer jer tættere sammen og som giver jer tid til hinanden og ikke mindst ro. 

Panorama-ruten Bramslev Bakker
På tur ud i det bål...

Uanset om I tager bilen rundt, hopper på cyklen eller måske vil ud og se den Himmerlandske natur, så er der mange muligheder. Her har vi samlet naturens højde punkter, som venter jer i Himmerland. Her er der garanti for et ægte Insta-moment, hvis man lyster ;) 

På cykeltur
På cykel gennem himmelske Himmerland

Ta' på tur på den tohjulede gennem Himmerland. Her er masser af skønne ruter. Så har I jeres cykler med på ferien, er der rig mulighed for gode ture, der giver masser af frisk luft og tid til tosomhed. 

Panorama-ruten - parferie
Frisk luft og himmelsk gåtur

Nyd roen, nyd hinanden og luk alt andet ude med en skøn tur ad fx PANORAMA-ruten i Himmerland. Her er masser af længere og kortere ruter i imponerende natur. Vi har samlet de bedste ruter her - men især PANORAMA-ruten skal opleves. 

Glenholm Vingård
Smag på Himmerland hos Glenholm Vingård

Få en god oplevelse og gode smag hos Glenholm Vingård. Her kan I besøge der skønne vingård med den udsøgte vinshop. Her kan I smage og købe deres produkter - både rød- og hvidvin, bobler, safte, mixer, gele og meget mere. 

Mariager - Rosernes By
Besøg Mariager by - Rosernes by

Mariager by emmer af idyl og charme. Der er ikke noget mere idyllisk end en tur gennem den gamle købstads gader. Se de smukke gamle bindingsværkhuse, besøg den imponerende Klosterkirke og tag en tur forbi havnen, der gemmer på skønne oplevelser. 

Golf i Himmerland
Spil golf i Himmerland i skønne omgivelser

Er I til golf, skal I ikke snyde jer selv for at gå en runde på en eller flere af områdets smukke golfbaner. Flere af dem har de skønneste udsigter til fjordene og alle har hver deres unikke kvaliteter. Få en god dag i hinandens selskab og i den himmelske natur.

Kunst i Himmerland
Nyd kunst og kultur sammen

I Himmerland finder I flere skønne gallerier og ikke mindst herlig kultur i de himmelske byer. Få jer en god dag i hinandens selskab og udforsk områdets gallerier og kultursteder.

Løgstør
Ta' til Løgstør - Muslingernes by

Løgstør er en skøn by, hvor I kan gå skønne ture langs Frederik den 7.s Kanal, spise lækre muslinger hos Kanalfogedens Køkken og bare nyde byens maritime stemning.

Løvtag - sov i en eksklusiv træhytte
Unik overnatning i Trætophytter

Skal I virkelig prøve noget unikt, skal I overnatte i Løvtags Trætophytter på Als Odde. Her er der kun ro og tid til hinanden. De luksuriøse hytter ligger højt i træernes top, hvor I har udsigt til skoven og til ro og samvær.

HimmerLand - hotelovernatning
HimmerLand - når det bare skal være jer to

HimmerLand er et imponerende golfresort - men man skal slet ikke være vild med golf for at elske dette sted. Her er virkelig dejligt og skønne faciliteter. Trods Corona er her åbent, så I kan blive forkælet og en lækker middag serveres gerne på værelset.

Hotel Amerika
Ta' en tur til Amerika - lige midt i Himmerland

På Hotel Amerika kan I få jer en dejligt ophold i herlige omgivelser. Meget tæt på Hobro by og med udsigt til skoven, som har skønne stier helt ned til Mariager Fjord. Et ophold på Hotel Amerika er bare dejligt og med mange oplevelser lige udenfor.

Hotel Møllehuset, Visborggård Slot
Lidt kongelig har man vel lov at føle sig?

Selvom I ikke skal sove på Visborggård Slot, så er det med slottet lige i baghaven. Hos Hotel Møllehuset er der hjerterum og charme samt mulighed for skønne ture i slotsparken lige ved siden af. Hotel Møllehuset sørger desuden for en overdådig morgenmad at vågne op til.