Destination Himmerland
Piger på stranden, Løgstør

Oplevelser i vandkanten i foråret

I Himmerland er der masser af vand, så ta' til vandet i foråret - her er mange sjove oplevelser. Der både de små søde oplevelser for børnene, vandsport og rigelige mængder af maritim stemning. Så ses vi på havnen?

Krabberæs
Dyst i krabberæs

Ta' børnene med på havnen i Øster Hurup eller Løgstør. Her kan i med net og krabbestang gå på jagt efter krabber. Finder I nogle så ta' dem med til den opstillede krabberæs-bane og dyst mod hinanden. Mon ikke taberen giver en is? 

Ertebølle ruten
Find fossiler i vandkanten ved Ertebølle

Tager i til Ertebølle Hoved er der her rig mulighed for at finde smukke søpindsvin og andre spændende fossiler. Så får I både frisk luft og vind i håret.

Muslingestranden i Løgstør
På jagt efter smukke muslingeskaller

I kan også gå på jagt efter smukke muslingeskaller - måske skal nogle af dem dekoreres med påskeæg? Stedet at finde muslingeskaller er slevfølgelig muslingestranden i Løgstør

Pige på strand
Ta' på jagt efter havets guld

På stranden langs Kattegats kyst i Øster hurup er der gode muligheder for at finde rav. Så ta' I bare på jagt efter havets gul. Pssst.... Kig gerne under tank og lignende som er skyllet i land.

Byg sandslot
Skal vi ikke bygge et sandslot???

Der er bare så dejligt ved vandet og faktisk kræver det ikke 25 grader og badevejr for at have det sjovt. Ta' en spand og skovl med og byg sammen et smukt sandslot, som prinsen og prinsessen kan flytte ind på. 

Kajak på Mariager Fjord
Oplev Himmerlands natur fra kajakken

En tur i kajak lang Himmerlands fjordkyster og Kattegats kyst er en helt unik måde at opleve den Himmerlandske natur. På denne måde oplever man roen og den friske luft og ikke mindst den imponerende natur. Her kan du finde kajakudlejere mm.

Løgstør Havn - maritim stemning
Oplev den maritime stemning i Himmerlands havne

Foråret er tradition tro, der hvor livet på havnen vender tilbage. Bådene skal i vandet, folkene samlet og stemningen er i top. Oplev den maritime stemning i de mange havne i Himmerland. Især Øster Hurup, Løgstør og Hvalpsund er havne, hvor stemningen er på denne tid er i top. 

Trend Strand
Trend Strand er sandslotte, kitesurfing og meget mere

Trend Strand er et skønt sted ved Limfjorden - et sted der kan rigtig meget afhængigt af vind og vejr. Er du fx til kitesurfing og lignende er Trend helt oplagt til dette på en blæsende dag! Men er du mere til sandslotte og ture langs vandet er Trend også helt perfekt til dette. 

Kajak Øster Hurup
Kajak, SUP og kano...

Vil du gerne have oplevelser i vandet, men mangler lige udstyret, så kan Aalborg Outdoor være behjælpelig. De har både kajakker, kanoer og masser af SUP boards. Så vil du på vandet i foråret kan Aalborg Outdoor bringe udstyret til dig og også våddragter.