Destination Himmerland
100 Oplevelser i Himmerland

Outdoor oplevelser i foråret

Er I til outdoor oplevelser i den friske luft, så er der også mulighed for det i foråret, hvor naturen springer ud og igen grøn. Vi har her samlet forskellige oplevelser, så I kan få nogle hyggelige stunder i den friske himmerlandske natur. 

Vandring og outdoor - Bramslev Bakker
Ta' på vandretur og kom ned i tempo

Oplev den himmerlandske natur på tætteste hold med en skøn vandretur. Så er der frisk luft og tid til at komme ned i tempo. I Himmerland er der mange muligheder for gode vandreture, men især PANOARAMA-ruten er værd at opleve.

Kajak og vandsport på Mariager Fjord
Vær aktiv på vandet med van(d)vittige oplevelser

I Himmerland er der rig mulighed for at opleve det smukke landskab fra vandsiden - og det er uanset om du er til kajaksejlads, SUP, kano eller noget helt andet. Vi har samlet en masse oplevelser til vands her.

Klatring i Onkel Toms Klatreskov
Højt til træets top

Skal pulsen op og vil I gerne presses en lille smule? Så vil vi klart anbefale en tur i Onkel Toms Klatreskov. Det er sjovt og alle kan være med, da der er baner i forskellige niveauer. 

Astrup Cykelrute
Frihed på cyklen og masser af frisk luft

I Himmerland er der rig mulighed for at komme ud og trampe i pedalerne og få frisk luft og fornyet energi. Det himmerlandske landskab er åbent for jer, så det er bare at vælge, hvor turen skal gå hen.

På hesteryg i ferie
På hesteryg i påskeferien?

Du kan roligt tage hesten med på ferie i Himmerland. Der er flere steder, hvor hesten kan sove lunt og trykt. Der er også flere steder, hvor I kan få en dejlig oplevelse på ryggen af den firbenede. Vi har samlet både ruter og overnatningssteder til jer her. 

Familie hygge ved bålsted og shelter
Aktiv friluftsliv og overnatning under åben himmel

Er I til outdoor og aktive oplevelser er I garanteret også helt pjattet med at rykke tæt sammen om bålet, som I selv har lavet, og hygge med at tilberede dagens sidste måltid. Derfor har vi samlet de mange skønne naturlejrpladser og shelters, der er rundt omkring i Himmerland

På MTB i Rold Skov
MTB i Uhrehøje - sjov, fart og spænding

Er I til MTB, så skal I tage til Uhrehøje! Her er det muligt at prøve banen, der går igennem den smukke Uhrehøje Plantage. 

Lystfiskeri i Mariager Fjord
På jagt efter din næste havørred?

I både Limfjorden og Mariager Fjord finder du noget af landets bedste ørredvand. Så elsker du at fiske og venter du bare på dit næste lystfisker-eventyr, så ta' da til Himmerland i foråret. Ørrederne er igen klar til at bide på!

Golf i Himmerland
Er du mere til golf? Så er Himmerland det rigtige valg

I Himmerland har vi nemlig mange anerkendte golfbaner og alle med hver deres unikke kvaliteter. Så skal du ud og betræde det veltrimmede græs i foråret, så lad turen gå til Himmerland.

Fodboldgolf
Familie-sjov med fodboldgolf

Er det hele familien, der skal luftes lidt og røre sig, så er fodboldgolf en helt vildt sjov og underholdende måde at gøre det på. Så er familiens mindste også klar på frisk luft og motion. Hos Løgstør Fodbold Golf er der rig mulighed for et sjovt spil, hvor alle kan være med

GoKart Jylland Mou
Skal den ha' max gas på tempo og morskab?

Så skal I da til Mou og køre gokart! Så bliver der fart over feltet og mon ikke taberen giver is på hjemvejen?! Få jer nogle sjove timer med fart på.

Lille Vildmosen
Ud i naturen....

Kan I bare slet ikke for nok af den friske luft eller søger I måske bare et sted til en picnic, så har vi her samlet Himmerlands bedste naturspots!