Destination Himmerland
Overnatning i Himmerland

Inspiration til overnatning i foråret

Find overnatning til ferien i foråret. Her er både skæve og anderledes måder, men også mere traditionelle. Her er helt sikkert noget for dig, der sikrer I får den perfekte ferien.

Her er forskellige typer af overnatning i Himmerland. Alle spændende og unikke på hver deres måde. Ønsker du at booke overnatning ved en af nedenstående, skal du kontakte dem direkte. Informationen finder du ved at klikke ind op det pågældende overnatningssted.

Vi tager forbehold for udsolgt og ændringer ifht. Covid-19 restriktioner.

Mariager Camping
Campingferie - i hytte eller campingvogn

Vi har i Himmerland 15 campingpladser - og her er der mulighed for at komme med egen vogn, leje en hytte og nogle steder også en campingvogn på pladsen, som er klar til jer. 

Løvtag - sov i en eksklusiv træhytte
Løvtag - sov i træets top

Trætophytterne ligger i skoven ved Als Odde, tæt på udmundingen af Mariager Fjord. De arkitekttegnede hytter er placeret 8 meter oppe i træerne, og er indrettet med ét stort opholdsrum med skøn udsigt til trætoppene omkring jer. Den imponerende tagterrasse er det perfekte sted at nyde sin morgenkaffe! 

Hotel Møllehuset, Visborggård Slot
Hotel Møllehuset ved Visborggård Slot

På Hotel Møllehuset ved Visborggård Slot kan I virkelig finde ro i skønne omgivelser. Stedet ligger mellem Hadsund og Øster Hurup, hvilket betyder mange udflugtsmuligheder. Hos Hotel Møllehuset for I god forplejning med dejlig morgenmad. 

Feriehus ved Feriepartner Kattegat
Feriehuse - de dejligste trygge omgivelser

Der er ikke noget mere trygt end at holde ferie i et skønt feriehus, som danner rammerne omkring familien og for ferien. Et feriehus er en skøn base, hvor I man kan have mange hyggelige stunder.

HimmerLand - hotelovernatning
HimmerLand - resort med sans for deltaljerne

På HimmerLand er der virkelig kræset for detaljerne - og det er uanset om vi snakker værelser, golfbaner, maden og indretning. HimmerLand er for livsnydere! Selvom restauranten ikke må holde åbent, har I stadig mulighed for at smage den fantastiske mad, som gerne serveres på værelset.

Hotel Amerika
Hotel Amerika - tæt på kultur, natur og Hobro

Hotel Amerika er et smukt hotel i skønne omgivelser. Lige udenfor døren finder i Østerskoven, der har stier ned til fjorden, men også en klatreskov. Hobro ligger heller ikke langt væk og her er der mad, kultur, kunst, shopping og meget mere i vente. Hotel Amerika serverer gerne mad på værelset.

Påskeferie på Landal
Landal Greenparks Rønbjerg - ferie med børn

Tag væk og kom tættere på – sjove oplevelser, nærvær og uforglemmelige minder. Book ferie ved Landal og få en ferie fyldt med nærvær og leg midt i naturen. Landal Rønbjerg giver jer alle muligheder for både action fyldte oplevelser og kreative udfoldelser.

Shelter og teltpladser
Kom tæt på naturen med overnatning i shelter

Vil I gerne have en rigtig naturoplevelse og komme helt ned i gear - måske bare sidde rundt om bålet og hygge, så er overnatning i en shelter måske lige noget for dig. I Himmerland er der mange muligheder for overnatning i naturen.