Destination Himmerland
Smagsoplevelser - 100 oplevelser

Smagsoplevelser i foråret

I foråret er der rig mulighed for dejlige smagsoplevelser i Himmerland. Smag de lokale fødevarer, som vi her har samlet til jer. Så er der garanti for forkælelse af smagsløgene. 

Her er forskellige smagsoplevelser samlet til jer i foråret.

Vi gør opmærksom på at der kan være enkelte steder, der fortsat må holde lukket grundet Covid-19 restriktioner. Tjek derfor gerne de stedernes hjemmesider inden.

Vebbestrup Is
Skal I smage Danmarks nok bedste softice?

Smag Danmarks nok bedste softice fra Vebbestrup Flødeis. Når foråret kommer åbnes salget af den lækre is igen. Så lad bare turen gå til Vebbestrup. Og husk de har også andre lækre ting i butikken - fx oste og fredagstapas. 

Mariager Sydesalt
Mariager Sydesalt fra Mariager Saltcenter

På Mariager Saltcenter syder de det lækreste sydesalt, som fås i ren form og i mange varianter af kryddersalte. Mariager Saltcenter åbner snart igen, men indtil da, kan saltet købes ved bl.a. i Super Brugsen i Mariager. Og så kan I jo prøve forskellige salte med hjem. 

Bies øl og safte
Bies øl og saft fra Hobro

Bies Bryghus i Hobro er et historisk micro-bryggeri. De laver mange forskellige øl og dejlige safte. Prøv fx en frisk forårsbryg. Vi må vente lidt endnu med at smage øllene ved Bies Restaurant, men fortvivl ikke! Både øl og safte forhandles ved mange dagligvarebutikker i lokalområdet. 

Glenholm Vingård
Besøg Glenholm Vingård lige ved Limfjorden

Besøg Glenholm Vingård. Tjek gerne deres hjemmeside for åbningstider. På Glenholm kan I frit gå jer en skøn tur i vinmarkerne, men også smage og købe deres store udvalg af vine, bobler, saft, mixer, sirup, gele og meget mere. 

Farsø bageri
Skal I have noget sødt til kaffen?

Så skal I slå et smut Farsø Bageri. Her kan I få mange lækre kager og ikke mindst brød, som er bagt på lokale råvarer. Forkæl jer selv med lidt godt til ganen.

Vaffelhuset Øster Hurup
Hjemmelavet is og hjemmelavet vafler i Øster Hurup

Kommer I til Øster Hurup, skal I ikke snyde jer selv for en lækker is ved Vaffelhuset. Her er der et stort udvalg af hjemmelavet is og ikke mindste sprøde, hjemmelavet lækre isvafler. Her får I en is, der med garanti bringer glæde hos alle i familien.