Destination Himmerland
Fjelsø - MEET THE LOCALS

Fjelsø

Velkommen til Fjelsø.

I centrum af landsbyen ligger byens gadekær: ”søen”. Dette er samlingspunkt for alle aldre, hvor der ofte bliver fisket, mens den for andre er omdrejningspunkt for gåture, løbeture, madpakketure mm.

Vi er et oplagt bosætningssted for børnefamilier, da vi har både ”Fjelsø Friskole” og vuggestue/børnehave ”Mariehønen”. Begge institutioner er med til at skabe en tryg opvækst for vores børn og unge – og de tilfører byen liv og holder alle aldre i gang.

Fjelsø byder desuden på et meget rigt foreningsliv, bl.a. Fjelsø Seniorer, idrætsklub, FDF, 4H, beboerforening, fodboldforening mm. I byen finder du ydermere et aktivt kultur- og forsamlingshus, vognmandsvirksomheder, mælkeproducenter, og en gammeldags smedje.

Hvor Fjelsø stopper mod nordvest ligger Klotrup. Fjelsø-Klotrup har altid arbejdet tæt sammen og udgør tilsammen et lille samfund med 150 husstande. I Klotrup er udflugtsmålet ‘Soluret’. Her møder du ofte cyklister, der har brug for en pause på deres cykeltur rundt i det naturskønne område.

Fjelsø ligger naturskønt nær Simested ådal kun godt 5 km syd vest fra indkøbsbyen Aalestrup. Fjelsø er den sydligste by i Vesthimmerlands kommune, og byerne Viborg og Hobro kan i bil nås på 30 min. mens Aalborg kan nås på 50 min.

I Fjelsø er vores uofficielle motto ‘Lille og vågen’, fordi der er gang i byen året rundt. Dette er samtlige foreninger og institutioner medvirkende til: Julemarked, Flæskegilde, Bankospil, Ladies Night, Skolemusical, Søfest, fælles vogn til Knaberfest i nabobyen Aalestrup – og vi kan blive ved.

Er du interesseret i at høre mere, så kan du finde os på facebook: ‘Fjelsø-Klotrup landsby’.

                                                                                                                                                   MTL logo