Messer

Messer i 2020

VisitMariagerfjord deltager på en række messer i 2020 - få et overblik her.

VisitMariagerfjord planlægger i 2020 at deltage aktivt i foreløbig fire større turist-relaterede messer i ind- og udland:

 

Januar: CMT, Stuttgart

CMT-messen er Europas største turistmesse, hvor vi deltager med ”vandre-pakker” til de nordjyske Premium vandreruter, Panorama- , Rebild Bakker- og Tranum-Fosdal-Ruten. Vi har - sammen med to af vores tyske VandreInstitut-kolleger -  lavet en fælles dansk/tysk bemandet stand på messens første tre dage, hvor der er særlig fokus på vandring. Formålet er at vise tyskerne, at der nu også er attraktive Premium Vandreruter i Danmark - og at disse nye unikke vandre-muligheder kun ligger få timers kørsel nord for Hamborg og at man her indenfor en kort radius kan få fantastisk vandre- og gourmet-oplevelser til yderst fornuftige priser. Partnere med fokus på vandring kan deltage u/b.

 

 

Februar: Ferie For Alle i  MCH

Ferie For Alle er den største samlede feriemesse i Danmark med tæt på 70.000 gæster. VisitMariagerfjord har deltaget på FFA i mange år og i forskellige konstellationer bl.a. sammen med Randers og VisitVesthimmerland. At VisitMariagerfjord i 2020 har valgt at deltage med en selvstændigstand sker på baggrund af ønske fra flere aktører bl.a. et par af vores campingpladser. Vi får en meget godt placeret stand på ca 20 m2 i hal C (Danmarks Hallen) og alle partnere inviteres til at deltage – evt. mod en mindre betaling.

 

 

Februar: Fiets en Wandelbeurs i Belgien

Fiets en Wandelbeurs – på dansk ”Cykling & Vandringnet sige” er en stor årlig outdoor weekend messe i Gent i Belgien, der som navnet siger har fokus på cykel- og vandreturisme. Messen er således en specialmesse for gæster, der primært ønsker ferieoplevelser, hvor cykling og vandring  indgår – og messer i Belgien tiltrækker også gæster fra både Frankrig og Tyskland. VisitMariagerfjord deltager på en fælles danske sammen med VisitVesthimmerland. Partnere har mulighed for at deltage mod en beskeden medfinansiering.

 

 

Marts: Cykling og Vandre-messe i Utrecht i Holland

3 dages Cykling og Vandre-messe svarend til ovenstående, men denne gang i Utrecht i Holland. Temaet er det samme om ovenstående og henvender sig til både det hollandske og tyske publikum. Messen i Utrecht er  meget velbesøgt og Holland er et af de nye markeder, som den nye destination Himmerland vil satse mere på. Det hollandske publikum har i de seneste år for alvor fået øje på Danmark, og er yderst interessante – bl.a. fordi flere af deres ferier ligger forskudt ifht. de danske og tyske. Fx har hele Holland 1 – 2 ugers ferie allerede i maj (Majferien) og vores indsats på messen vil bl.a. indeholde tilbud og pakker til denne.