Panoramaruten Bramslev Bakker

Nyhedsmails til turister 2020

Her finder du VisitMariagerfjords kampagneoversigt over nyhedsmails. Som partner i VisitMariagerfjord har du mulighed for at byde ind med indhold til vores nyhedsmails. Har du et event, et godt tilbud eller bare en god fortælling?

- Så send det til os: visit@mariagerfjord.dk

Har du en nyhed, som vi skal viderebringe?

Vi i VisitMariagerfjord arbejder løbende på at udbygge vores liste med modtagere af vores nyhedsmails. Det gør vi, da e-mailen er den bedst sælgende markedsføringskanal - og den vil vi gerne give jer en mulighed for at benytte. 

Længere nede på siden kan du downloade en PDF med en oversigt over de nyhedsmails, vi planlægger at udsende i 2020. Modtagerne har afkrydset nogle interesse-områder, og derfor har vi mulighed for at udsende nyhedsmails med specifikke emner til specifikke modtagere. Så det betyder ikke at alle på mail-listen modtager alle nyhedsmails.

 

Alle partnere ved VisitMariagerfjord har mulighed for at få indhold med i vores nyhedsmails. Så har du et godt tilbud, et event, en sjov fortælling eller andet, som vi skal have med? - så send det endelig til os på mail: visit@mariagerfjord.dk

Deadline for indlevering af indhold er 2 uger før udsendelse. Det vil sige, at har du indhold til et nyhedsbrev, der udsendes i uge 23, skal vi have indholdet i uge 21. 

 

Nyhedsmail - kampagne oversigt 2020
Download pdf

Nyhedsmails - Kampagner 2020

pdf / 195 kB