Gå til indhold

Hold dig opdateret

Foto:VisitMariagerfjord&Annette Adamsen
Seneste nyt

Læs nyhedsmails sent til erhvervet i Himmerland

Nyhedsmail uge 50 2021
Destination Himmerland

Bæredygtig mobilitet og Digital Værktøjskasse | 17-12-2021

14. december blev der afholdt Green Talk 2, som satte bæredygtig mobilitet og transport i højsædet. 

Destination Himmerland, Destination Limfjorden og Destination Kystlandet har i 2021 samarbejde med Dansk Kyst og Naturturisme arbejdet med projektet ‘Back to Business – Back on Track’.

Green Talk 2
Destination Himmerland

Green Talk: Bæredygtig mobilitet og transport | 01-12-2021

Kom med til en inspirerende formiddag, hvor vi sætter bæredygtig mobilitet og transport i højsædet. 
På dette morgenmøde vil du bl.a. få information om dine muligheder for at få tilskud til opsætning af ladestander, blive klogere på blafferi og samkørsel, samt hvordan din turismevirksomhed kan benytte Plustur til at tiltrække flere turister. 

Katrine Burmester Thomsen
Destination Himmerland

Konstitueret leder hos Destination Himmerland | 22-11-2021

I forbindelse med Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling som turistdirektør, tiltræder direktionsassistent Katrine Burmester Thomsen som konstitueret leder fra dags dato til førstkommende dag, hvor ny turistdirektør er ansat.

Corona som springbræt 2.0
Corona som springbræt 2.0

Corona som springbræt 2.0 - Få succes i den nye virkelighed | 18-11-2021

Dansk Kyst- og Naturturisme og Erhvervshus Nordjylland byder velkommen til bords på "Corona som Springbræt 2.0". Forløbet er eksklusivt for nordjyske restaurationer.

Nyhedsmail
Destination Himmerland

Ny turistdirektør // Kom med markedsføringsmøde 2022 | 03-11-2021

Destination Himmerland skal have ny turistdirektør, da Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling som Turistdirektør efter fem år i den himmerlandske turisme.  //  Destination Himmerland inviterer til morgenmøde onsdag den 17. november 2021 kl. 8.30-10.30 på GASmuseet, Gasværksvej 2, 9500 Hobro

Nyhedsmail 20. oktober 2021 - kick off opsamling
Destination Himmerland

Opsamling på Kick Off, partnerskaber og nyheder fra destinationen | 20-10-2021

Kick-off 2021 er veloverstået - en dag med gode, spændende oplæg og mulighed for netværk. Hvis du gerne ville have deltaget, men ikke have mulighed, kan du finde dagens præsentationer og optagelse af dagen kan findes via nedenstående link.

Nyhedsmail - kick off 6. oktober 2021
Destination Himmerland

Tilmelding til Kick-off , omstillingspuljen og Destination Himmerland på Instagram | 06-10-2021

Så er det nu! Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig til årets Kick-Off 2.0. Kom og hør om den himmerlandske turisme, kulturarv og bæredygtighed. Tirsdag den 12. oktober kl. 9.00-14.30 løber det af staben.

Nyhedsmail 22-09-2021
Destination Himmerland

Kick-off invitation, gense webinar og en succes til green talk

Det vil glæde mig at se dig til en spændende dag, hvor du kan høre om den himmerlandske turisme, kulturarv og bæredygtighed. Kom med den 12. oktober kl. 9.30-14.30, hvor du er inviteret til dette års kick-off.

nyhedsmail - foreningssamarbejde
Destination Himmerland

Samarbejde med foreninger skal styrke turismen i Himmerland | 08-09-2021

Destination Himmerland lancerer et nyt tiltag, der på sigt skal styrke turismen og mulighederne for områdets gæster. Mette Ebbesen har pr. 1. september fået en ny rolle som Forenings-innovator - og hvad vil det så sige? Det betyder, at der skal nytænkes, og der skal påbegyndes værdifulde samarbejder med Himmerlands foreninger og det sker for at sikre den lokale forankring.

Nyhedsmail - GreenTalk
Destination Himmerland

Ses vi til bæredygtighedskonferencen ‘Green Talk’ | 25-08-2021

Ses vi til bæredygtighedskonferencen ‘Green Talk’ den 9. september? 
Kom med til en inspirerende eftermiddag, hvor bæredygtig turisme bliver sat i højsædet, når den første Green Talk løber af stablen på Hotel Amerika i Hobro.

Nyhedsmail - Green Talk 2
VisitNordjylland

Ses vi til bæredygtighedskonferencen ‘Green Talk’ | 16-07-2021

Kom med til en inspirerende eftermiddag, hvor bæredygtig turisme bliver sat i højsædet, når den første Green Talk løber af stablen på Hotel Amerika i Hobro. Du får den nyeste viden om bæredygtig turisme, og hvordan du kan implementere bæredygtighed i din forretning. 

Nyhedsmail - Sæsonen er skudt i gang
Mette Johnsen

Ses vi til bæredygtighedskonferencen ‘Green Talk’ | 23-06-2021

Så er sæsonen for alvor skudt i gang ude i destinationen og sikke et glædeligt gensyn med de udenlandske nummerplader på vejene! Jeg håber der vil komme mange flere turister i år - både danske og udenlandske.

fang krabber fra badebro - familiehygge
Mette Johnson

Sommerguiden 2021 er på gaden | 18-06-2021

Både områdets brandingmagasin og sommerguide kan du nu finde online og på gaden. På Destination Himmerlands hjemmeside er sommerguiden opdelt i 7 temaer, så du nemt kan dele indhold inden for det fokusområde, der passer til din virksomhed fx vandring, børneoplevelser og så videre.

Nyhedsmail - Sæsonen er i gang
Mette Johnsen

Skal du have destinationens magasin? | 05-05-2021

Nu er sæsonen officielt skudt i gang. Efter de seneste genåbninger begynder du forhåbentlig også at få gang i din virksomhed igen - med masser af glade besøgende, således dit hårde slid og kampgejst gennem nedlukningerne bærer frugt. Hvis du mangler magasiner til uddeling til jeres gæster, kan du læse mere om, hvordan du får fat i magasiner her i mailen.

Nyhedsmail - GTO Destination Himmerland
Mogens Lynge

Destination Himmerland - Green Tourism Organization | 26-04-2021

Destination Himmerland har netop modtaget den internationale miljøcertificering ’Green Tourism
Organization’, som hylder destinationer og turismeorganisationer, der gør en særlig indsats i
forhold til bæredygtighed og ansvarlig turisme.

Nyhedsmail - Mod lysere tider
Destination Himmerland

Mod lysere tider | 07-04-2021

Foråret springer ud, og genåbningerne er startet og fortsætter heldigvis de kommende uger, som forhåbentligt betyder, vi kan se frem til en god sæson med mange besøgende og overnattende i Himmerland.

SommerGuiden - salgsmateriale - Destinatin Himmerland
Mette Johnson / Destination Himmerland

Vær med i Sommerguiden 2021 | 29-03-2021

Sommeren banker snart på døren og derfor er produktionen af Destination Himmerlands 2021-sommerguide i fuld gang – skal du være med? Vi står overfor en sommer, hvor danske turister igen vil holde deres sommerferie i Danmark, og hvis alt går vel med restriktioner i forhold til vacciner og covid-19, så kan vi også tage imod turister fra vores nærtliggende markeder som Tyskland, Norge, Holland og Sverige.

Solnedgang i Løgstør
Mogens Lynge

Et bæredygtigt Himmerland | 26-03-2021

Turisterne efterspørger i højere grad bæredygtige destinationer, turismeprodukter og oplevelser. For at kunne tilrettelægge relevante udviklingsforløb for dig og din virksomhed samt sætte retningen for  bæredygtig turismeudviklingen i Himmerland, har vi brug for netop din viden. Hjælp os ved at besvare undersøgelsen.

Øster Hurup
Mette Johnson

Brandingmagasin 2021 | 22-03-2021

Destination Himmerland har netop udsendt branding magasinet ”Ferie i Himmerland – Her oplever du det store i det små” i en samlet målrettet kampagne, som skal inspirere danskerne til at vælge Himmerland som feriemål. Del meget gerne magasinet i dit netværk eller på din virksomheds platforme for at informere gæsten om, hvad der kan opleves i Himmerland.

Kajaksejlads på Mariager Fjord
Destination Himmerland

Webinar om gæste- og oplevelsesservice | 11-03-2021

Du kan nu tilmelde dig til webinaret om gæste- og oplevelsesservice den 22. marts kl. 10.00-12.30. For at imødekomme en gæst, som på én gang vil have fuld COVID-19-tryghed, men også trænger til vilde og/eller nærværende oplevelser kræver det at man ser på vaner og normer. 

Et år med udvikling og samarbejde  |  06-01-2021
Destination Himmerland

Næste stop er Himmerland | 25-02-2021

Hos Destination Himmerland har vi netop startet det nye, spændende himmerlandske busprojekt Next Stop Himmerland. Projektet er en fælles rejse med destinationens turismeaktører mod at tiltrække flere bus- og gruppegæster til de himmerlandske attraktioner og spisesteder. 

Solnedgang ved Himmerlands Vestkyst
Mikkel Stensgaard

Tilmeld dig webinar om digitale værktøjer | 27-01-2021

Du har nu muligheden for at tilmelde dig webinaret den 10. februar, hvor du blandt andet kan få indsigt i en række digitale værktøjer, som du kan bruge i din virksomhed.  

Bæredygtig turisme
Mogens Lynge

Bæredygtig turisme | 20-01-2021

Hos Destination Himmerland arbejder vi aktivt for at udvikle turisme der er baseret på bæredygtige principper. For os er bæredygtighed ikke en slutdestination, men en rejse – en rejse, som vi håber på at inspirere turismeerhvervet til at være en del af, så vi sammen kan gøre Himmerland grønnere og mere bæredygtigt.

Bramslev Bakker udsigt
Nicolas Meier

Succeser i en usikker tid | 13-01-2021

I disse dage tikker nogle af de sidste målinger og data ind fra 2020, og på trods af COVID-19 og dens indflydelse på året, har Destination Himmerland alligevel oplevet nogle gode resultater. Dette er jeg, som turistdirektør, utrolig stolt af.

Havnø Mølle
Destination Himmerland

Et år med udvikling og samarbejde | 06-01-2021

Destination Himmerland fik i november tildelt midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish