Online kampagner 2020

Her finder du VisitMariagerfjords oversigt over online kampagner i 2020. Vi har lavet et overblik over indsatser på de sociale medier. Vi modtager også meget gerne jeres input til kampagner, hvor I kan se jer selv ind - så finder vi sammen ud af det.

Vil du være med i en online kampagne?

VisitMariagerfjord planlægger at lave flere forskellige online kampagner i løbet af 2020. Kampagnerne vil hovedsageligt være på det danske marked, men alt efter hvem og hvor mange, der går med i de forskellige kampagner, kan vi lave indsatser på det tyske, hollandske, norske og/eller svenske marked. 

Nedenfor kan du hente en PDF, med et overblik over de kampagner, vi påtænker i 2020 på de sociale medier. Du kan også se, hvornår vi har til hensigt at udføre dem. Dette kan vi eventuelt tilpasse efter jeres ønsker.

Har du lyst til at være en del af en eller flere kampagner, kan det tilkøbes dit partnerskab. Du kan gå med i en kampagne med et indskud fra 1.000 kr. pr. kampagne. Det er selvfølgelig klart, at vi kan få mere ud af de enkelte kampagner, hvis vi er flere om at pulje pengene. Afkastet afhænger af indsatsen. 

 

Skal vi nå længere ud?

Hvis vi sammen puljer endnu flere penge og kan finde et fælles fodslag flere aktører imellem, får vi mulighed for at gøre meget mere og nå meget længere.

Ønsker du fx at investere 5.000 kr. i en kampagne, vil vi i VisitMariagerfjord se på muligheden for at matche beløbet - det vil dog afhænge af kampagnen. Samtidig vil vi hele tiden forsøge at sætte jeres ønsker sammen, for at pulje pengene.

Får vi samlet et betydeligt beløb, har vi nemlig mulighed for at udvide kampagnerne med en landingpage, Google Ads mv. 

 

Vil du høre mere?

Så skal du bare kontakte os! Vi vil meget gerne høre, hvad du kunne tænke dig at være med i. Måske har du et ønske om en kampagne, som vi ikke har med i oversigten - men det betyder ikke, at det ikke er muligt. Vi lytter til jer og planlægger kampagnerne efter jeres ønsker, så vidt det er muligt.

Ring eller skriv til os, så ser vi på det - kontakt Mette på mail: mebbe@mariagerfjord.dk eller på tlf. 2761 2672.

Online kampagner (Sociale Medier) 2020
Download pdf

Online kampagner 2020

pdf / 192 kB