Et år med udvikling og samarbejde  |  06-01-2021
Næste stop er Himmerland | 25-02-2021

Hos Destination Himmerland har vi netop startet det nye, spændende himmerlandske busprojekt Next Stop Himmerland. Projektet er en fælles rejse med destinationens turismeaktører mod at tiltrække flere bus- og gruppegæster til de himmerlandske attraktioner og spisesteder. 

Solnedgang ved Himmerlands Vestkyst
Tilmeld dig webinar om digitale værktøjer | 27-01-2021

Du har nu muligheden for at tilmelde dig webinaret den 10. februar, hvor du blandt andet kan få indsigt i en række digitale værktøjer, som du kan bruge i din virksomhed.  

Bæredygtig turisme
Bæredygtig turisme | 20-01-2021

Hos Destination Himmerland arbejder vi aktivt for at udvikle turisme der er baseret på bæredygtige principper. For os er bæredygtighed ikke en slutdestination, men en rejse – en rejse, som vi håber på at inspirere turismeerhvervet til at være en del af, så vi sammen kan gøre Himmerland grønnere og mere bæredygtigt.

Bramslev Bakker udsigt
Succeser i en usikker tid | 13-01-2021

I disse dage tikker nogle af de sidste målinger og data ind fra 2020, og på trods af COVID-19 og dens indflydelse på året, har Destination Himmerland alligevel oplevet nogle gode resultater. Dette er jeg, som turistdirektør, utrolig stolt af.

Havnø Mølle
Et år med udvikling og samarbejde | 06-01-2021

Destination Himmerland fik i november tildelt midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.