skip_to_main_content
SommerGuiden - salgsmateriale - Destinatin Himmerland
Vær med i Sommerguiden 2021 | 29-03-2021

Sommeren banker snart på døren og derfor er produktionen af Destination Himmerlands 2021-sommerguide i fuld gang – skal du være med? Vi står overfor en sommer, hvor danske turister igen vil holde deres sommerferie i Danmark, og hvis alt går vel med restriktioner i forhold til vacciner og covid-19, så kan vi også tage imod turister fra vores nærtliggende markeder som Tyskland, Norge, Holland og Sverige.

Solnedgang i Løgstør
Et bæredygtigt Himmerland | 26-03-2021

Turisterne efterspørger i højere grad bæredygtige destinationer, turismeprodukter og oplevelser. For at kunne tilrettelægge relevante udviklingsforløb for dig og din virksomhed samt sætte retningen for  bæredygtig turismeudviklingen i Himmerland, har vi brug for netop din viden. Hjælp os ved at besvare undersøgelsen.

Øster Hurup
Brandingmagasin 2021 | 22-03-2021

Destination Himmerland har netop udsendt branding magasinet ”Ferie i Himmerland – Her oplever du det store i det små” i en samlet målrettet kampagne, som skal inspirere danskerne til at vælge Himmerland som feriemål. Del meget gerne magasinet i dit netværk eller på din virksomheds platforme for at informere gæsten om, hvad der kan opleves i Himmerland.

Kajaksejlads på Mariager Fjord
Webinar om gæste- og oplevelsesservice | 11-03-2021

Du kan nu tilmelde dig til webinaret om gæste- og oplevelsesservice den 22. marts kl. 10.00-12.30. For at imødekomme en gæst, som på én gang vil have fuld COVID-19-tryghed, men også trænger til vilde og/eller nærværende oplevelser kræver det at man ser på vaner og normer. 

Et år med udvikling og samarbejde  |  06-01-2021
Næste stop er Himmerland | 25-02-2021

Hos Destination Himmerland har vi netop startet det nye, spændende himmerlandske busprojekt Next Stop Himmerland. Projektet er en fælles rejse med destinationens turismeaktører mod at tiltrække flere bus- og gruppegæster til de himmerlandske attraktioner og spisesteder. 

Solnedgang ved Himmerlands Vestkyst
Tilmeld dig webinar om digitale værktøjer | 27-01-2021

Du har nu muligheden for at tilmelde dig webinaret den 10. februar, hvor du blandt andet kan få indsigt i en række digitale værktøjer, som du kan bruge i din virksomhed.  

Bæredygtig turisme
Bæredygtig turisme | 20-01-2021

Hos Destination Himmerland arbejder vi aktivt for at udvikle turisme der er baseret på bæredygtige principper. For os er bæredygtighed ikke en slutdestination, men en rejse – en rejse, som vi håber på at inspirere turismeerhvervet til at være en del af, så vi sammen kan gøre Himmerland grønnere og mere bæredygtigt.

Bramslev Bakker udsigt
Succeser i en usikker tid | 13-01-2021

I disse dage tikker nogle af de sidste målinger og data ind fra 2020, og på trods af COVID-19 og dens indflydelse på året, har Destination Himmerland alligevel oplevet nogle gode resultater. Dette er jeg, som turistdirektør, utrolig stolt af.

Havnø Mølle
Et år med udvikling og samarbejde | 06-01-2021

Destination Himmerland fik i november tildelt midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse til projektet ’Next Step Himmerland – et grønt omstillingsprojekt’ - et projekt i samarbejde med Miljømærkning Danmark.