MTB ved Limfjorden

Turismeakademi 2023

Foto: Daniel Villadsen

Destination Himmerland vil støtte turismeerhvervet i at levere det bedste værtskab og de bedste oplevelser for turisterne i Himmerland. Derfor er Turismeakademiet igen en del af partnerskabet i 2023.

Med Turismeakademiet ønsker vi at understøtte et kompetenceløft blandt turismeaktørerne ved at tilbyde relevant undervisning og den bedste viden, der kan inspirere og give konkrete redskaber til at komme videre med sin forretning eller projekt.

Som partner ved Destination Himmerland kan du helt gratis deltage i Turismeakademiet 2023.

Du kan læse mere om de enkelte kurser nedenfor og tilmelde dig her:

Tilmeld

 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Turismeakademi 2023 Anne Mette Bjerre

Foto:Anne Mette Bjerre

Det gode indhold v. Anne-Mette Bjerre 

Tid og sted: 28/2-2023 kl. 9.00-14.00, HEG i Aars
Tilmeldingsfrist: 22/2-2023


Mangler du inspiration til, hvordan du laver indhold på sociale medier, der øger kendskabsgraden til din virksomhed og i sidste ende giver flere penge på lommen?

Med sine mere end 37.000 følgere på sin Instagram Din Virtuelle Assistent og sit virke som mentor inden for SoMe og markedsføring ved Anne-Mette Bjerre netop, hvordan du fanger opmærksomheden på de sociale medier. 

Kurset vil give dig tips og tricks, du kan bruge fra dag ét og kræver ikke, at du investere i hverken dyre kameraer eller redigeringsprogrammer. Ligeledes er dagen for både dig, der er vant til at arbejde med de sociale medier, men bestemt også dig, der måske stadig er ny i denne verden. 


Tilmeld dig her.

GoVisit

Foto:Destination Himmerland

GoVisit v. Jesper Overgaard 

Tid og sted: 2/3-2023 kl. 9.00-14.00, HEG i Hobro
Tilmeldingsfrist: 22/2-2023

 

Har du brug for viden om, hvad GoVisit kan gøre for dig og din virksomhed og ikke mindst de unikke muligheder, der er med GoVisit Tickets? 

Indehaver og udvikler af GoVisit, Jesper Overgaard, har sammensat en spændende dag, hvor der er plads til spørgsmål, vidensdeling og hjælp til GoVisit. 

Dagen er både for dig, der allerede har erfaring med GoVisit og dig, som overvejer mulighederne med det. Det er en unik mulighed for at få en-til-en sparring og ikke mindst inspiration fra andre brugere af GoVisit.

Tilmeld dig her.

 

GoVisit

Foto:Destination Himmerland

GoVisit  v. Jesper Overgaard 

Tid og sted: 7/3-2023 kl. 9.00-14.00, HEG i Aars
Tilmeldingsfrist: 1/3-2023

AFLYST OG RYKKET TIL 2/3

 

Turismeakademi 2023 - Målgruppe på SoMe

Foto:Mikkel Heriba

Kend din målgruppe på SoMe v. Christina Egholm

Tid og sted: 14/3-2023 kl. 9.00-15.00, HEG i Aars
Tilmeldingsfrist: 8/3-2023 kl 12.00

På denne dag kan kan du blive klogere på arbejdet med din målgruppe på sociale medier sammen med Christina, der er underviser og kommunikationsansvarlig på HEG, Aars. 

Du får viden og værktøjer til at arbejde på at styrke kommunikationen til din målgruppe, så du kan gøre dit indhold endnu bedre. Christina vil fortælle om, hvilken betydning storytelling har for kommunikationen og hvordan du bedst fanger målgruppens interesse. 

Du vil også høre om mere Facebook Business Manager og de muligheder, der ligger i at anvende betale annoncer samt effekten heraf.

Tilmeld dig her.

 

Turismeakademi 2023 - Gæsteservice

Foto:HimmerLand

Den gode gæsteoplevelse v. Ole Smit 

Tid og sted: 15/3-2023 kl. 9.00-14.00, HEG i Hobro
Tilmeldingsfrist: 8/3-2023 kl 12.00

Vi ser en større tendens til, at gæsterne forandrer sine rejsemønstre, specielt efter COVID-19,  inflationen og ikke mindst tankerne om at rejse mere bæredygtigt.

Gæsterne har større forventninger til medarbejderne de møder på deres ferie. 

Ole Smit, konsulent hos firmaet Bergman Smit, har planlagt en spændende dag med inspirerende viden om bl.a. de nyeste gæstetrends og gæstens forventninger, tips og tricks du kan brug fra dag ét og ikke mindst viden om hvordan du skaber wauw-oplevelser for dine gæster.

På dette kursus får du Bergman Smits bog ‘Kick-ass service’ med hjem. Bogen kan inspirere dig til at få begejstrede og loyale kunder gennem tips og tricks. 

Tilmeld dig her.

 

Himmerlands Vestkyst_Limfjorden_Ertebølle

Foto:Daniel Villadsen

Lær at tage flotte billeder v. Daniel Villadsen 

Tid og sted: 21/3-2023 kl. 9.00-14.00, HEG i Aars
Tilmeldingsfrist: 8/3-2023 kl 12.00

På dette kursus vil du få viden og inspiration til at tage gode billeder til markedsføring. Daniel Villadsen, der har været fotograf siden 2016 vil undervise i fotografi og værktøjer til at tage billeder, der fanger unikke øjeblikke og stemninger.  

Kurset vil også indeholde en workshop, hvor I skal idégenere på foto-temaer, tage billeder i nærområdet og til sidst prøve kræfter med at redigere dem. 

Husk telefon og gerne computer, så du kan tage dine egne billeder og redigere dem efterfølgende. 

Tilmeld dig her.

 

Kurserne afholdes:

HEG Hobro: Kirketoften 7, 9500 Hobro

HEG Aars: Østre Blvd. 10, 9600 Aars

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish