Destination Himmerland
Farsø Sø
Velkommen til

Farsø - byen med handel, fortælling og natur

Johannes V. Jensen

Farsø har ikke et kilometer langt strøg, hvor befolkningen fortravlet løber gennem byens gader for at nå de bedste tilbud og en tur i Tivoli. Til gengæld er Farsø virkelig hyggelig og befolkning særdeles imødekommende.

I Farsø kan I shoppe lidt til ferien i byens hyggelige shoppingcenter, nemlig Rådhuscentret. Her er der specialbutikker og flere dagligvarebutikker. Og du bliver med garanti mødt af hjælpsomme og smilende folk.

Farsø Handelsstand er en driftig forening, der sørger for oplevelser og spændende aktiviteter i byen. De værdsætter besøg fra områdets gæster og ynder også at arrangere events henover sommeren, som tiltrækker nysgerrige gæster, der gerne vil opleve det nærvær og imødekommenhed, som du bliver modtaget af i Farsø.  

Farsø byder også på to af Danmarks mest velkendte forfatterprofiler - nemlig Johannes og Thit V. Jensen. Du kan blive meget klogere på deres forfatterskaber og indflydelse i Danmarkshistorien på byens museum. Slut også gerne et besøg af i Farsø med en tur i områdets skønne natur. 

 

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

Oplevelser i Farsø

Farsø byder på meget mere end du forventer. Her er nogle af de ting, som du bestemt ikke skal snyde dig selv for. 

Find aktiviteter og events i Farsø og det øvrige Himmerland her

 

MTB - Destination Himmerlands stregtegninger

Meget mere Farsø

Her er flere oplevelser, overnatning mm. som er tæt ved Farsø

Træ - Destination Himmerlands stregtegninger

Naturoplevelser nær Farsø

Farsø ligger smukt midt i det himmerlandske. Her er hverken langt til fjorde, skov og anden dejlig natur, som skal opleves. 

Båd - Destination Himmerlands stregtegninger