skip_to_main_content
Destination Himmerland

Læs magasinet om Himmerland

Her kan du i ro og mag læse om en masse spændende oplevelser, som venter i Himmerland. Er der noget du vil vide mere om, er der klikbare links i magasinet, som du kan trykke på, for at finde flere informationer. 

God læselyst

Magasin 2021

 

Læs også Din Guide til Sommeroplevelser i Himmerland

Vi har lavet en sommerguide, der fortæller om områdets sommeraktiviteter og om de skønne byer og deres herligheder.  Vi har opdelt den i temaer, så det er lettere for dig, at finde det du vil vide mere om. I sommerguiden er der også links til yderligere oplysninger på hjemmesiden.

Rigtig god læselyst og ferie

Skab jeres ferieminder sammen

I Himmerland er der ro og plads, hvilket giver de bedste betingelser for en dejlig ferie, hvor minder kan skabes. Himmerland er faktisk er her ret dejligt, måske endda himmelsk. 

Her kan du finde sjov inspiration til din ferie. Se vores kalender, GoVisit-App'en, som gør det let at finde næste oplevelse og så er der oplevelser, som kan bookes allerede nu. 

Vi ønsker dig en himmelsk ferie i Himmerland!

Spændende fortællinger for børn - så er der ro på bagsædet

Hør de spændende fortællinger, som Morten Resen og GoLittle har lavet, så er der ro på bagsædet på vej på ferie i Himmerland.

Der er mange spændende fortællinger både om vikinger, salt, hvalen Wally, spøgelser, Stygge Krumpen og meget mere. Børnene vil elske det og måske får I gode idéer til oplevelser i ferien.