Green Talk og Nytårskur

GreenTalk og Nytårskur 19. januar i Musikhuset ALFA i Aars

Foto: Les Kraner

Bæredygtighedsprojektet Next Step Himmerland indbyder til GreenTalk og Nytårskur 

- sammen kan vi få en inspirerende og grøn start på 2023

Årets første GreenTalk byder på besøg fra livstilsekspert Anne Glad, fra det populære DR1 program “Kender du typen?“. Hun er kendt for at have fingeren på pulsen ift. danskernes livsstil og styr på forbrugsdata.

​Du vil også få et kort indblik i året der gik og det kommende år sammen med Destination Himmerland.

​Himmerlands Prisen 2022 vil også blive uddelt til nytårskuren, hvor Årets Ildsjæl og Årets Turismeindsats bliver hyldet. Kom og vær med til at anerkende vinderne for deres særlige engagement og indsats i 2022.

Læs mere om Himmerlands Prisen 2022 her

 

Tilmeld

Tapet afstandsstykker - Destination Himmerlands stregtegninger

PROGRAM

15.00-15.30: Kaffe og netværk 
Vi starter med at netværke og sludre, så vi alle kan få talt med vores skønne kolleger fra Himmerland. 

15.30-16.00: Et kig på 2022 og 2023
Destinationsdirektør Johanne Bugge giver et kort indblik i året, der er gået og fortæller lidt om noget af det spændende, sder venter i 2023 for partnere og projektpartnere i Destination Himmerland. 

16.00-17.00: Anne Glad kommer med inspiration, anvisninger og cases til fremtiden 
Direkte adspurgt siger danskerne, at bæredygtighed og klimavenlighed er vigtige faktorer, når de skal vælge produkter. Det kan ikke altid ses i salgstallene, men drømmen om en bæredygtig livsstil lever. Hvad er det egentlig, der står i vejen for at overgive sig til den grønne omstilling, og hvordan kan vi hjælpe hinanden til at kommunikere og at træffe de mest bæredygtige valg? Anne Glad kommer med inspiration, anvisninger og cases til fremtiden. 

17.00-17.15 Vinderne af Himmerlans Prisen 2022
Årets Ildsjæl 2022 - En forening/frivillig, der gør en ekstraordinær indsats for lokalområdet og/eller Himmerland. En, der styrker turismen ved at gå forrest, styrke fællesskabet og skaber sammenhold.

Årets Turismeindsats 2022 - Person/repræsentant, der skaber udvikling, og er med til at løfte turismen. Prisvinderen er en, der ser muligheder, videreudvikler, er nytænkende og nyskabende - en generator på udviklingen af et fælles Himmerland.

17.15-18.00 Netværk og forplejning
Vi runder dagen af med lidt godt til ganen, mens der igen er mulighed for at snakke med kollegerne i Himmerland. Vi får ønsket hinanden et rigtig godt år med masser af gode oplevelser og glade gæster. 

HIMMERLANDS PRISEN 2022

Foto:Destination Himmerland

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish