Gå til indhold
©  Foto:

Aktiviteter i naturen ved HimmerLand

HimmerLand ligger i de smukkeste naturrige omgivelser. Disse omgivelser har vi brugt til at skabe oplevelser for hele familien. Foruden golf på vores 2 golfbaner, Old Course og New Course samt Adventure Minigolf har du rig mulighed for at nyde naturen samtidig med aktiviteter af forskellig art.

Ved smukke Sjørup Sø har vi opsat badebro med tilhørende sauna som kan bruges hele året rundt efter aftale med receptionen. I de varme måneder tilbyder vi vandaktiviteter som SUP eller kano.

Ved siden af vores minigolfbane finder du vores legeplads hvor der er sjov for børn i alle aldre. Den består af både legestativ med rutsjebane samt klatrestativ, gynger og trampoliner.

Hos HimmerLand er det også muligt at svinge tennisketcheren. Banen ved hotellet samt udstyr kan lejes i receptionen alle dage. 

I sommeren 2020 indviede vi vores nye kroketbane. Banen bliver passet og plejet af vores greenkeepere som sørger for den altid står skarp og klar til at du kan udfordre familien.

Vil du se nærmere på omgivelserne lidt længere fra hotellet har vi smukke løberuter i varierende længder samt udlejning af mountainbikes og forslag til områder hertil.

Læs mere her