Gå til indhold
©  Foto:

ASTRONAUT - Himmerlands Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

PERFORMANCE-FORESTILLING OM DEN ULTIMATIVE IDE OG KREATIVITET

Har man aldrig oplevet Kristján Ingimarsson på slap line, har man snydt sig selv for en kæmpe oplevelse, men nu er chancen for et aldeles unikt blik ind i skabelsesprocessen hos en af vor tids største performancekunstnere.

Det er vildt, det er vanvittigt og så er det afsindigt morsomt.

"Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen, for at folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative, og det er dem selv, der skaber det færdige resultat.? Kristján Ingimarsson

ASTRONAUT er en forestilling om jagten på den originale ide og det at give kreativiteten frit løb. Tag med Kristján rundt til nogen af karrierens vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, med tilhørende anekdoter og historier.

Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristjáns vilde fysiske forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv. Og så er det selvfølgelig sindssygt underholdende.

 

Skaber og performer

Kristján Ingimarsson

 

 

Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!