Café Fyret, Kongsdal

Ved den smukke og charmerende Kongsdal Lystbådehavn finder I Café Fyret. En café med lækre kulinariske madoplevelser og en udsigt ud til Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord. 

 

Café Fyret er beliggende i Kongsdal Havn tæt ved Mariager, et naturskønt område med lystbådehavn og teltplads.

Kongsdal Havn er i forvejen en perle langs fjorden og med Café Fyrets åbning, er den kulinariske oplevelse hermed også på plads.

Café Fyret fokuserer på det lokale, og sørger for at levere mad af høj kvalitet med et stort udvalg af retter. Café Fyret vil danne rammer for en hyggelig kundeoplevelse, hvor vi er sikre på at du vil forlade stedet med et smil på læben.

 

Kongsdal Lystbådehavn

Alle havne i Mariager Fjord har deres særpræg og gør Danmarks smukkeste fjord ære på sin egen charmerende måde. Nogle havne er store, nogle er små og nogle er midt imellem. Kongsdal Lystbådehavn hører størrelsesmæssigt til sidstnævnte, og har måske nogle af de smukkeste, mest synlige og unikke vartegn blandt fjordens havne. Et vaskeægte fyrtårn – hentet hjem fra Thyborøn – samt et stort og smukt havnelogo i naturmateriale, der på en indbydende og flot måde byder velkommen til havnen.