©  Foto:

Det Europæiske Folkemøde 2024

Kom og vær med til tre forrygende dage, hvor debatterne flyver rundt mellem ørerne på dig, diskutionerne går højt og musikken spiller og hvor Danmarks første europæiske politiske folkemøde løber af stablen i Mariager.

Glæd jer til fire forrygende dage, hvor Mariager er centrum for det europæiske folkemøde, der for anden gang afholdes i Rosernes by.

Det foregår den sidste weekend i maj 2024. 

Det europæiske folkemøde i Mariager, har til formål at styrke den demokratiske deltagelse og samtale, kendskabet til og fællesskabet i Europa, gennem det personlige møde mellem europæere på tværs af Europa. 

I de tre dage, vil Mariager stå på den anden ende. Der vil være stande, telte og madboder, samt scener hvorfra der enten kan høres live-musik fra kendte, såvel som ukendte kunstnere, samt foredrag, taler og samtaleskabende diskussioner.

Europa Festivalen vil være en tilbagevendende begivenhed, der årligt løber af stablen i Mariager, og hvor meninger dannes, formidles og diskuteres.

Se mere om Europa Festivalen her!

For spørgsmål vedr. parkering, kørsel, program og andre spørgsmål kontakt venligt festivalen "Political Festival of Europe" på tlf. 70 60 50 72. Mail: info@pfoe.org 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish