Gå til indhold
©  Foto:

Et Dukkehjem - 15 år senere, Himmerlands Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

Der er gået 15 år, siden Nora smækkede med døren og forlod hjemmet, sin mand og sine børn. Nu vender hun tilbage med et presserende ærinde, men det er ikke helt så let, som hun havde håbet.

Ikke alene skal hun konfronteres med sine handlinger og stå ansigt til ansigt med sin mand. Det bliver samtidigt et bragende sammenstød mellem tre stærke kvinder fra hver sin generation ? Nora, den gamle barnepige og den nu voksne datter.

I knivskarpe dialoger krydser fire personer klinger, og måske går én af dem af med sejren. Men hvor meget skal man ofre, for at opnå det man vil?

En dristig og underholdende leg med hvordan det, måske, 15 år senere gik personerne fra Henrik Ibsens geniale skuespil ET DUKKEHJEM.

 

MEDVIRKENDE

Kirstine Hedrup

Judith Rothenborg

Erik Viinberg

Mette Kjeldgaard Jensen

INSTRUKTION

Susanne Sangill

SCENOGRAFI

Nick Pedersen

LYSDESIGN

Stine Fumz

OVERSÆTTELSE

Robin Haslund Buch

 

Der er flere spilledage! Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!