Gå til indhold
©  Foto:

Farsø Bageri

Lokalt velsmagende brød, bagt med lokale råvarer af høj kvalitet. Det drejer sig om et velsmagende surdejsrugbrød bagt på rugmel og med rugkerner fra Herregården Hessels marker.

Håndhøstet rugmel
Rugmelet, som vi får fra Herregården Hessel, er dyrket, høstet og forarbejdet, som man gjorde det i gamle dage – ved håndkraft. Hessel Rugbrødet, som vi har valgt at kalde det nye rugbrød er et koldthævet surdejsrugbrød, som er velsmagende og sundt med et højt indhold af protein. Som koldthævet surdejsbrød, har det en markant smag, og det går virkeligt godt sammen med eksempelvis de lækre hjemmelavede spegepølser fra Det Lille Slagteri her i Farsø, fortæller Peter Grøn Holleufer fra Farsø Bageri.

Brød fra Farsø Bageri:
Vores brød er bagt med de bedste råvarer og langtidshævet på køl, hvilket sikrer den gode smag. Hos os finder du alt lige fra 80% kernerugbrød til lyse og luftige franskbrød. 

Rugbrød
Vi har rugbrød for enhver smag – lige fra kernefri til 80% kernerugbrød. Vi har tilbud på Ugens Rugbrød, og hvis du benytter dig af vores rabatkupon, får du hver 6. rugbrød gratis. 

Franskbrød
​Alle vores franskbrød er langtidshævede over køl i 24 timer, hvilket gør, at brødet bliver mere kompakt og saftigt. Under denne proces afbalanceres forholdet mellem sukker og syre, hvilket sikrer den gode smag. Vi har altid Ugens Franskbrød på tilbud.

​Morgenbrød
Vi har altid minimum 20 forskellige rundstykker du kan vælge imellem. Her kan du få de lyse som fx spanske, horn og gifler, eller du kan vælge de grovere som müslistykker, Skagenlapper og fibersnegle. Rundstykkerne kan selvfølgelig smøres.


Åbningstider
Mandag-fredag... kl. 5.30-17.00
Lørdag-søndag...kl. 5.30-16.00