Gå til indhold
©  Foto:

Feriecenter Øster Hurup

Øster Hurup Feriecenter er med sit hyggelige subtropiske vandland et rigtigt familiested med mange aktiviteter, som let får alle børn til at flyde over af begejstring.   

Feriecenter Øster Hurup er et dejligt feriecenter med direkte adgang til den milde østkyst eller det subtropiske badeland. Her er der masser af aktiviteter og perfekte rammer for en aktiv ferie med familien og legekammeraterne.

Er I flere der gerne tager på ferie sammen så husk at bestille huse ved siden af hinanden.

- GRATIS subtropisk badeland i hele lejeperioden samt slutrengøring og trådløst internet. Kun åben for feriecentrets gæster eller efter aftale.

Book på telefon 40447913 eller vandland@mail.dk

I Feriecenter Øster Hurup er der skønt hele året, et dejligt udgangspunkt for en eventyrlig ferie og weekendophold i naturskønneomgivelser tæt på børnevenlig strand og fiskehavn.

Øster Hurup Feriecenter tilbyder et enkelt og dejligt velindrettet feriehus med plads til 4+2 personer og gratis internet. Alle husene er af høj standard og beliggende i den attraktive ferie- og badeby Øster Hurup.

Feriehusene er beliggende omkring det 2000m2 store subtropiske vandland med en 50 m lang rutsjebane, spa – wellness behandlinger og sauna samt i gå-afstand til de største oplevelser. Her er der badelandsferie for hele familien med fælles aktiviteter og legekammerater til børnene.

Hos Øster Hurup Feriecenter, har I et dejligt sommerhus til jeres rådighed. Her køber I ind lokalt, stopper måske op ved bondegården og køber frisk grønt, henter en nyfanget fisk på havnen, hygger med dine nærmeste og naboen – kort sagt, du er på ferie i dit helt eget tempo.

Alle vores feriehuse er velegnede til ferie hele året.

Når I har fundet jer godt tilrette, kan I begynde at nyde jeres ferie. Her er et udpluk af de aktiviteter vi udbyder i, og omkring Feriecenter Øster Hurup:

• 2000 m2 badeland med 50 meter lang vandrutsjebane, spa og sauna

• Tennisbaner.

• Nyd et spil minigolf ved badelandet i feriecenteret.

• Feriecenteret har tre legepladser, som ligger mellem feriehusene, og der er trampoliner ved vandlandet.

• Feriecenteret ligger i gåafstand til Øster Hurup centrum, hvor du finder mange hyggelige butikker at handle i.

• Når du booker din ferie hos os, medfølger der altid gratis internet.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish