Gå til indhold
©  Foto:

Frihed, lighed, laks - Det Røde Pakhus, Hobro

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

En musikalsk komedie om kærlighed, køn og klassekamp

En munter kærlighedhistorie om to unikke skæbner; den ene fra Hadsund og den anden fra Hobro. Jørgen, der gør alt hvad der forventes af ham, og Hedvig, der ikke finder sig i noget som helst.

Vi befinder os i en brydningstid. Kvinderne vil have stemmeret, industrialiseringen er i kraftig fremmarch, bønderne kæmper for ret og jord og 1. verdenskrig truer lige om hjørnet.

Midt i dette inferno af mere eller mindre løjerlige, finurlige, farverige og ikke altid håndterbare personager, står Jørgen og Hedvig med hver deres drømme og forventninger om en ny fremtid og rækker ud mod hinanden.

Men har de en fremtid, eller er der mon mere end fjorden, der skiller dem?

Tag med tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, og oplev et helt særligt område og en befolkning, som er i rivende udvikling både udvendigt og indvendigt.

Men som det ofte er med store forandringer, går det sjældent stille for sig, og det kan umuligt ende lykkeligt for alle.

Inspireret af autentiske begivenheder, steder og personer fra Mariagerfjord.

 

MEDVIRKENDE

Erik Viinberg

Nina Marie Birk

Sune C. Abel

Martin Schwab

Ronny Sterlø

Susanne Sangill

Samt lokale sangere,

musikere og

amatørskuespillere

INSTRUKTION

Susanne Sangill

INSTRUKTØRASSISTENT OG KOREOGRAF

Ronny Sterlø

KAPELMESTER OG LYDDESIGN

Mads Horsbøl

SCENOGRAFI

Nick Pedersen

LYSDESIGN

Stine Fumz

 

 

Flere spilledage. Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!