skip_to_main_content

Fruerlundparken i Øster Hurup

I Fruerlundparken i Øster Hurup kan man stadig fornemme lidt af fortidsminderne, fra da parken var et vaskeægte sommerland med forlystelser og andre sjove aktiviteter, i årene 1986-1988. 

I dag er parken omdrejningspunktet for de fleste af byens helt store arrangementer, og parken på hele 15 ha udlejes til både private og offentlige begivenheder, som fx koncerter, fester, biltræf, lejrskoleophold m.m. 

Koncerter 

I mange år var Fruerlundparken lig med den årlige Open Air-koncert i Øster Hurup. Men for et par år siden blev lokationen rykket ind til midtbyen. Der er dog stadig mange koncerter i parken bl.a. country og western-festivalen Truckstop m.m. 

Motorstøj, kølerhjelme og flotte biler 

År efter år vender flere af de helt særlige arrangementer for bil-elskere tilbage til parken.

I uge 30 tiltrækker US Car Camp hvert år, tusindvis af amerikaner-bil-elskere fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Her dukker flere tusinde mennesker op og afholder en uges ferie sammen med ligesindede, som elsker den stemning, der udløses når gamle amerikaner-flydere cruiser rundt på pladsen og i området.

Desuden er parken også stedet hvor både Summermeet, Danes'n'dubs m.m. afholder deres bil-arrangementer. 

 

På grund af Covid-19 kan enkelte arrangementer være aflyst eller ændret i forhold til antal gæster. Vi henviser til at du tjekker arrangementernes egne hjemmeside, for opdaterede oplysninger.