Gengangere - Hobro Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

GENGANGERE er et stærkt familiedrama. Fru Alving åbner et børnehjem til minde om sin afdøde mand. Hun glæder sig til, at sønnen kommer hjem fra Paris og til at gense sin ungdomskæreste Pastor Manners.

Historien tager dog en uventet drejning da den fortid, fru Alving har forsøgt at fortrænge, dukker op i nutiden, og de værdier som fru Alving - og også samfundet - bygger på, afsløres som løgnagtige og destruktive.

Sandheder er ilde hørt. Under den pæne overflade er der råddenskab og fortielser, og eftertiden kan på skæbnesvanger vis komme til at betale prisen.

Det enkelte menneske bærer selv ansvaret for sine handlinger, og bedrag i fortiden kan føre til skæbnesvangre valg i nutiden.

I den borgerlige familie råder dobbeltmoral og hykleri og en håbløs drøm om et ærligere samfund - disse bedrag kommer frem, når familiespøgelserne dukker op.

 

MEDVIRKENDE

Waage Sandø

Pia Jondal

Thomas Magnussen

Marie Sandø Jondal

Kristian Boland

FORFATTER

Henrik Ibsen

INSTRUKTION

Moqi Trolin

PRODUCENT

NØRREGADE TEATER + TEATER 2

 

Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!