Gå til indhold
©  Foto:

Granhøjgaard Feriested

Familieferie i naturskønne omgivelser på Granhøjgaard i Himmerland

Overnat i smukke uforstyrrede naturomgivelser på Granhøjgaard, hvor der er plads til hele familien - selv hestene kan komme med. 

Granhøjgaard er ideel for Jer, der gerne vil have Jeres heste med på ferie, er glad for fiskeri eller blot vil overnatte i naturskønne omgivelser. 

På stedet er der plads til 10 overnattende gæster fordelt på 4 soveværelser, samt 2 sovepladser på en hems inde i stuehuset. Yderligere er der 2 sovepladser i en separat hytte ved siden af stuehuset – så i alt mulighed for 12 overnattende gæster. 

I skal være opmærksomme på at man ved booking helst skal have 2 overnatninger som minimum. 

 

Naturskønne omgivelser 

Området omkring Granhøjgaard er fyldt med muligheder, for de der er interesserede i at komme ud i naturen. Tæt på feriestedet ligger Villestrup Å, der kendt som et af Danmarks bedste steder for havørred fiskeri. Granhøjgaard råder over 1 km privat å strækning, hvor I blot kan kaste snørren i vandet og vente på der er bid. 

Ligeledes er der i området omkring gode muligheder for at køre på mountainbikes i det kuperede terræn på de kilometer lange stier, der tilmed egner sig til rideture. 

 

Ta' din hest med på ferie

Ved Granhøjgaard har I muligheden for at have Jeres hest/heste med, idet stedet har hestebokse med plads til to heste, til rådighed. 

 

Feriestedet omfatter følgende faciliteter:

– Fuld møbleret beboelse med tilhørerende hytte (12 sovepladser)
– Wi-Fi og TV
– Vildmarksbad med plads til 7 pers.
– Hestebokse med plads til 2 heste

Rygning og husdyr er ikke tilladt inde i beboelsen!

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish