Gå til indhold
©  Foto:

Gratis børneteater på Lille Vildmosecentret

Gratis børneteater på Lille Vildmsoecentret

I en tilgroet have med højt græs, kriblekrabledyr og et gammelt egetræ er der liv og glade dage. Men en dag dukker havens nye ejer Oda op.

Det er for vildt med alle de dyr og planter, synes hun…

- men ikke alle er enige, og hvem bestemmer?

Det kan I blive meget klogere på søndag den 22. maj, hvor Lille Vildmosecentret inviterer alle børn og deres forældre til at se teaterstykket ’Damen der blev et træ’ i centrets Café Soldug. Der er forestilling kl. 12.00 og kl. 15.00. Billetterne reserveres på Lille Vildmosecentret hjemmeside efter først-til-mølle-princippet. Der er plads til 50 tilskuere ved hver forestilling. Det er gratis at se teaterstykket, som er henvendt til børn i alderen 5-9 år. Efterfølgende er der mulighed for at købe entré til centrets udstilling, legeplads m.m. til reduceret pris. 

Krible-krable i børnehøjde

’Damen der blev et træ’ tager udgangspunkt i Dorte Abrahamsens bog af samme navn, og er en musikforestilling om biodiversitet og forholdet mellem tam og vild, menneske og natur - og om at lytte til det, man ikke kender – alt sammen formidlet i børnehøjde. Stykket indeholder en del sange og musik og mange sjove dyrelyde.

Forestillingen er støttet af Augustinusfonden, Naturvejledning Danmark & KribleKrable. Stykket, der varer 40 minutter, handler om damen Oda, der har købt en have. Hun er meget uerfaren i at holde have. Hun må i begyndelsen bruge sin mobiltelefon til at artsbestemme både planter og dyr.

Hun beslutter sig for at give sin have en “kærlig” hånd. Men vil planterne og dyrene, der har boet i fred i haven i mange år, finde sig i det?