Destination Himmerland

Hadsund Lystbådehavn

Hadsund Lystbådehavn

Hadsund, der siden middelalderen var et færgested over Mariager Fjord, og først i midten af 1800-tallet begyndte at tage form som en egentlig handelsby, har i tidens løb haft flere forskellige færgesteder og havne. Én af disse havne så dagens lys i 1959
– nemlig Hadsund Lystbådehavn.

Hadsund Lystbådehavn, der er smukt omkranset af fjorden og Thygeslund Skov, fremtræder i dag som én af fjordens mest moderne havne. Det tiltaler blandt andre mange af landets bedste sejlere, hvilket betyder at det udover en dejlig åben atmosfære også hersker en seriøs elitestemning på havnen. Således har Hadsund Sejlklub fostret mange dygtige elitesejlere, der har leveret varen på verdensplan.

For hovedparten af havnens 125 fastliggende både er ganske almindelige sejlere, der bare nyder hinandens selskab, den maritime hyggestemning, en god snak og ikke mindst havnens mange og gode faciliteter med blandt andet trådløst internet.

Der findes faciliteter som, dejligt lyst klubhus med overdækket terrasse og gode køkken faciliteter  gas og kul grill, legeplads, krabbebro, mulighed for at købe marine diesel 24/7 hele året rundt, der kan bruge alle typer betalingskort.

Max dybde: 2,0 meter
Brug af slæbested: 100 kr.
Båd, længde under 10 m, pr. døgn: 130 kr.
Båd, længde over 10 m, pr. døgn: 150 kr. 
Autocamper, pr. døgn: 150 kr. 

Prisen inkluderer bad og el. Efter 4 døgn er 5. døgn gratis.
Betaling mobil pay eller kontanterSe mere om havnen på www.hadsundsejlklub.dk