Gå til indhold
©  Foto:

HimmerLand

Lige midt i Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger HimmerLand.

HimmerLand er Danmarks førende resort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere. HimmerLand tilbyder en komplet vifte af faciliteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder. Her finder I både ophold for romantikere, børnefamilier, venner på tur, virksomheder og ægte madelskere. 

Og så selvfølgelig hele golfoplevelser, der bl.a. har resulteret i den anerkendende pris som Danmarks Bedste Golfhotel i 2014, 2015, 2016 og 2017.

 

HimmerLand byder på 60 rummelige hotelværelser, som blev nyrenoveret i 2019. Alle værelser er smagfuldt indrettet med TV, opholdsområde, badeværelse og privat balkon eller terrasse med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø. 

Dertil er HimmerLand omgivet af over 300 feriehuse, hvilket er den perfekte løsning for dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien. Her bor du midt i Himmerlands fredfyldte naturområde, men stadig i kort afstand til resortets mange faciliteter. 

Med ikke mindre end tre restauranter tilbyder HimmerLand et omfattende udvalg af spisemuligheder. De tre restauranter har hver sin stil og særlige smagsoplevelse.

I HimmerRiget kombineres kvalitet og nærværende betjening med godt håndværk og nordjyske, lokale råvarer, hvilket underbygger en generel bæredygtig og økologisk tankegang. 

Rammerne er sat i et elegant miljø med personlighed og sjæl, hvor vi bestræber os på at glæde og overraske alle vores gæster.

Sammen skaber vi en unik fortælling, som sikrer gæsten en oplevelse udover det sædvanlige.
Maden er eksklusiv; vinen er udsøgt og betjeningen kompetent, vidende og professionel.

I HimmerRiget får du som gæst dét ekstra, som gør HimmerLand et besøg værd. 

I HimmerRiget sætter vi en ære i at kunne byde vores gæster inden for i vinens unikke verden. Vores chefsommelier værdsætter et vinkort i konstant udvikling med et bredt udvalg og vine til enhver smag. For os er det vigtigt, at du får en ekstraordinær oplevelse hvor vin og kompetent betjening går op i en højere enhed, hvad enten du vælger vinmenu eller finder din favorit i vinkortet.

 

Hul 19 er et sted med højt til loftet.

Det er stedet hvor mange forskellige koncepter mødes og åbner dørene op til alt lige fra børnefamilier til vennegrupper og par i alle aldre.

Fællesnævneren for menukortet er kvalitet og lokale råvarer - trods mange typer af madkoncepter.

Vi byder både på a la carte retter, pizza, klassikere og ugens 2 eller 3-retters menu.

Mangfoldighed er nøgleordet, som gør at alle kan være med hvad enten man kommer direkte fra golfbanen
eller har medbragt det pæne tøj hjemmefra.

I Hul 19 møder vi vores gæsters ønsker om en ukompliceret madoplevelse,
hvor kvaliteten er på plads og omgivelserne klassiske og smagfulde.

Hos Backstage at Bobbys tilbydes der lækre favoritter, en "laidback" stemning, sport på skærmene, øl i hanerne og plads til både unge såvel som gamle. 

Derudover byder HimmerLand på en lang række faciliteter og aktiviteter, som du kan krydre dit ophold med. Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på de to 18 hullers golfbaner New Course og Old Course. New Course har i 2014-2017 samt 2019 været omdrejningspunktet for European Tour turneringen ”Made in HimmerLand - Presented by Freja" - og er det igen i 2021. 

Læs om Old Cource her

Læs om New Cource her

 

Fra Himmerland Golf & Spa Resort til HimmerLand 

Med en navneændring i 2020 gik HimmerLand fra at hedde Himmerland Golf & Spa Resort til blot nu at hedde HimmerLand. Navneforandringen blev til for at sætte større fokus på resortet som helhed, som ikke blot består af unikke golf- og spamuligheder, men tilmed af fantastiske faciliteter, der rammer en bredere målgruppe hvor bl.a. mulighederne for børnefamilier skal sættes mere i fokus. 

Desuden ønsker resortet at blive en endnu mere integreret del af det fantastiske område de ligger i - nemlig Himmerland. 

 

Noget af alt det HimmerLand kan...

HimmerLand Spa er resortets store spa og wellness afdeling, som byder på skønne spaoplevelser i rolige og eksklusive omgivelser. HimmerLand Spa er renoveret i foråret 2019, og det unikke spaområde blev desuden nomineret ved Danish Beauty Award 2020 i kategorien Årets Spa.

Som overnattende gæst hos HimmerLand får du gratis adgang til resortets svømmehal og fitnessfaciliteter. Derudover er der også mulighed for bowling, adventure minigolf, tennis, kroket cykeludlejning og meget mere.

Hos HimmerLand er det muligt at bestille en enkelt overnatning på hotellet eller i feriehusene, men HimmerLand tilbyder også et omfattende udvalg af opholdspakker, der giver dig mulighed for at benytte de ønskede faciliteter til den bedst mulige pris. Pakkerne er specielt sammensat med resortets mest populære aktiviteter og oplevelser, og byder på golfophold, spaophold og weekendophold.

  

For yderligere informationer, åbningstider og priser se HimmerLands hjemmeside

Læs også HimmerLands katalog her

 

Overnatningsmuligheder

Vi byder på 60 stilfulde og rummelige hotelværelser, som alle er indrettet i et enkelt skandinavisk design med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Derudover er HimmerLand omgivet af over 300 hyggelige feriehuse, som er den perfekte løsning til dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien eller vennerne.

 

Golf i verdensklasse

Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på vores to 18 hullers golfbaner, især på PGA New Course, som i 2014-2017 samt 2019 var vært for European Tour turneringen ”Made in HimmerLand”.

Dertil tilbyder HimmerLand en række yderligere golffaciliteter – fantastiske træningsområder, ekspert undervisning fra det dygtige pro-team, en stor golfshop, 50 luksus Garia golfbiler, og meget mere.

 

Velvære & selvforkælelse, der virker

I den store spa & wellness HimmerLand Spa skaber vi skønne spaoplevelser i et roligt og eksklusivt miljø. Her kan vores gæster vælge mellem en bred vifte af lækre spabehandlinger eller blot nyde en afslappende spadag blandt de mange bade og saunaer i spaområdet.

 

Spisemuligheder til enhver smag

Med ikke mindre end tre restauranter, har vi et omfattende udvalg af spisemuligheder — fra udsøgte menuer i HimmerRiget til klassiske retter i Hul 19, eller lækre favoritter i Backstage at Bobby’s.

 

Sjov & aktiviteter

Med vores store centerbygning, der åbnede i januar 2013, har vores gæster muligheden for at krydre deres besøg i HimmerLand med en række forskellige aktiviteter. Faciliteterne inkluderer bowlingcenter, svømmehal, Fit&Sund fitnesscenter, tennisbane, kroket og cykeludlejning. Sidst men ikke mindst er Adventure Minigolfbanen, der åbnede i august 2014, og byder på sjove golfoplevelser på 9 af verdens mest kendte golfhuller — i miniatureformat.