Gå til indhold
©  Foto:

Hobro City Camping Gattenborg

Med kun ti minutters gang til Hobro centrum og med den skønne udsigt til Mariager Fjord, må man sige, at Hobro City Camping Gattenborg er velplaceret i Himmerland.

Pladsen er inddelt i gode terrasser og har mange siddepladser rundt på pladsen, så der kan hygges samtidig med den skønne udsigt nydes.

Pladsen har nemlig 2 legeområder for børn, pool, sauna, vildmarksbad, opholdsrum og køkken. Der er rig muligheder for at opleve den skønne natur omkring Campingpladsen, der ligger tæt på Vikingborgen, Vikingemuseet Fyrkat – i gå-afstand - ca. 2-3 km. Der er også kun 1 km til Hobro centrum. Her er der kunst, kultur, cafeer og restauranter , skøn havne miljø mm. Der er også muligheder at vandre langs Mariager Fjord – fx på den berømte PANORAMA-rute.

Oplev den smukke Mariager Fjord fra vandet med en skøn tur med Turbåden Svanen eller måske i kajak, som kan ved fjorden hos Mariagerfjord Kajak.

Så kort sagt: På Hobro City Camping Gattenborg er der rig mulighed for afslapning på pladsen og masser af oplevelser lige udenfor. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish