Høstfest i Fårup Sommerland

Nord for Himmerland finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her kan I kigge forbi i efterårsferien og høste en masse fantastiske ferieminder med hjem! 

Traditionen tro forvandles Fårup Sommerland til Danmarks hyggeligste Høstfest i uge 42. Og i år er der endnu et tiltag, nemlig lysfestivalen "Lysfald", hvor parken og skoven bliver pyntet med tusindvis af lamper og bliver lyst smukt op. 

Oplev Fårup Sommerland klædt ud i efterårets smukke farver, når der i efterårsferien fra 16.-24. oktober er Høstfest. 

Der er dømt ægte efterårshygge med aktiviteter for både store og små. Alle forlystelser er åbne og I har rig mulighed for at få flere fantastiske oplevelser i parken, der ligger ca. en times kørsel fra Himmerland - afhængig af hvilken Himmerlandsdel I kører fra. 

Glæd jer til en Høstfest med både græskar-kryds og bolle, knoldselleri-bowling, klodsmajor og Pindsvinets store halmballe-labyrint - hvem kan hurtigst finde ud af labyrinten? 

I "Den Forheksede Skov" venter magi, mystik og mageløse skabninger. Her er en del af den store skov nemlig blevet forhekset, og du vil måske ikke helt kunne genkende den – her er intet nemlig som det plejer. Drag på opdagelse i den "Forheksede Skov" i området ved Saven, og tag forbi "Den Forladte Kirkegård", eller få en læskende forfriskning fra "Mosekonens Bryghus"!

Oplev 'Lysfald'

Som noget nyt i år kan I opleve "Lysfald". Parken og skoven er pyntet op med tusindvis af lamper, der smukt lyser op når mørket falder på. Her kan I tage med på en sanselig lysvandring gennem parken og skoven og opleve forlystelserne i et helt nyt lys. 

Netop pga. af parkens nye tiltag i efterårsferien er åbningstiderne udvidet, således at der er åbent helt til kl. 20.30. 

Entré til parken koster kun 275 kr.
Her får du fri adgang hele dagen fra kl. 10.00-20.30.

Lysfaldsbillet koster kun 175 kr.
Her kan du komme og opleve ’Lysfald’ fra kl. 16.30-20.30.
De fleste forlystelser vil være åbne i aftentimerne.

Se mere om Høstfest og Lysfald her!