Gå til indhold
©  Foto:

Hollie Himmerland - Destination Himmerlands rullende gæsteservice

Et rullende Destination Himmerland møder turisterne der hvor de er.

Mød Destination Himmerlands VW-camper, når den ruller ud i det himmerlandske og møder gæsterne der hvor de befinder sig.

I et samarbejde med Volkswagen Aalestrup og Hobro har Destination Himmerland anskaffet sig en VW California camper, der i perioden 2021-2024 skal køre rundt i destinationen og være en slags rullende gæsteservice, der skal inspirere gæsterne til flere skønne ferieoplevelser i Himmerland. Camperen vil på udvalgte dage besøge turistaktører og attraktioner samt deltage i særlige events, hvor både borgere og turister befinder sig.   

Camperen har fået navnet “Hollie Himmerland” - et navn udsprunget af ordet “Holiday”, der betyder ferie, og så har navnet tilmed dobbeltbetydningen at man gør “Hold i Himmerland”. 

Camperen Hollie Himmerland er udstyret med cafébord og -stole, så der udenfor camperen kan skabes et hyggeligt loungeområde med ægte feriestemning. Der vil altid være en medarbejder fra Destination Himmerland til stede, som vil være vært for en god snak, skabe god stemning og formidle mulighederne for gode oplevelser i Himmerland samt svare på de spørgsmål, som gæsterne måtte have. 

Når camperen ruller ud og gøre hold i Himmerland, vil der være smagsprøver på lokale produkter, merchandise fra destinationen samt feriemateriale i form af brochurer og magasiner, så der er inspirerende læsestof til resten af ferien. 

Vil man aflægge Hollie Himmerland et besøg, når hun triller ud i det himmerlandske? Så hold øje med Destination Himmerlands Facebook-side og Instagram-side, hvor der løbende vil blive opdateret med camperens fartplan. Der vil tilmed være konkurrencer på spil, LIVE-stories og andre fornøjelige oplevelser når Hollie Himmerland ruller ud i Himmerlandskabet. 

 

Fartplan for 2022: 

  • 15. feb. kl. 13.00-15.00: Mariager Saltcenter - Skøjtebane og aktiviteter 

 

Har I spørgsmål eller forslag til mulige events og aktiviteter, som Hollie Himmerland kan deltage i, bedes I sende en mail til louiserl@destinationhimmerland.dk