Gå til indhold
©  Foto:

Hvalpsund Familie Camping

Hvalpsund Familie Camping er placeret i den maritime havneby Hvalpsund, som ligger på spidsen af Louns Halvøen. Hvalpsund er en lille levende havneby med både lystbådehavn, færge til Thise og hyggelige spisesteder. Det er her tre fjorde mødes – Limfjorden, Skive Fjord og Hjarbæk Fjord, og hvor der er en smuk varierende natur både langs stranden og ved de dybe kløfter i skovbakkerne. Campingpladsen har derfor Limfjorden som nærmeste nabo, der indbyder til forskellige aktiviteter, især cykel- og gåture.

Vandet nedenfor pladsen er et godt sted at surfe. Stranden er meget børnevenlig. Fiskemulighederne er mange, da pladsen er placeret ved lystbåde- og færgehavn, og har man lyst til noget andet, kan man prøve Lerkenfeldt og Trend Å.

Hvalpsund Familie Camping er et godt valg til en god ferie for hele familien. Her er aktiviteter for både børn og voksne, en god atmosfære, fred og ro. Campingpladsens beliggenhed direkte ved fjorden giver en smuk udsigt over fjorden fra mange pladser, og giver gode adgangsforhold for kano, kajak, surfing og leg.

Campingpladsen har en stor legeplads, der er opdelt i et område for de mindste og et for de ældre børn, bl.a. kan man finde mooncar bane og forhindringsbane. Swimmingpoolen har et bassin til de små og for de større børn, og til voksne et bassin med boblezone og rutsjebane. Pladsen har en butik og i gårdhaven er der spisepladser med grill. Om sommeren holdes udendørs arrangementer.

I 2018 fik vi en ny overdækket terrasse, hvor du kan nyde is, en kold sodavand og en svalende fadøl. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish