Gå til indhold
©  Foto:

IntoBlue, bådture all inclusive

Hos IntoBlue skaber vi ud fra bådture fantastiske minder i Limfjorden, Mariager Fjord og de nærliggende åbne kyster. Vi anvender høj-kvalitets speedbåde som transportmiddel og fiske/dykke-platforme. Begge fjorde rummer et spændende liv under overfladen og på vores ture udforsker vi dette nærmere og smager gerne på fjordens spisekammer undervejs.

Ture med IntoBlue er ikke kun for inkarnerede søulke – hér er der også plads til landkrabber og andet godtfolk, lille som stor. Du skal dog helst ikke være bange for at få vind og en smule saltvand i håret. Når først bådenes hestekræfter slippes løs går det således stærkt hen over vandet. Selvom det kildrer i maven under sejladsen, så sikrer vi os, at der bliver rig mulighed for at nyde de smukke landskaber vi sejler forbi. Derudover bliver der tid til en snak omkring østersens, havørredens eller hummerens biologi, afhængigt af hvilken tur, der er tale om.

I september til april arrangeres der østersture fra RIB båd. På disse ture lærer man hvor man kan finde verdens frækkeste råvare i Limfjorden, hvordan man åbner dem og hvordan de kan tilberedes. Hele herligheden skylles ned med et glas cava på en naturskøn lokation. Klik her for flere detaljer om østersture.

Hele året rundt, med undtagelse af fredningsperioden i 1. juli til 31. august, arrangeres der ture fra båd hvor vi går på jagt efter hummer. Bevæbnet med snorkel-udstyr og neoprendragt spotter vi hummere på nogle af Limfjordens stenrev. Sorthummeren er en værdsat delikatesse på spisebordet og hvis du lykkes med at stå ansigt til ansigt med revets konge, er du garanteret en oplevelse for livet.

Både Limfjorden og Mariager Fjord er kendt for et godt fiskeri efter havørred. Men fjordene kan også være tidskrævende at komme rundt ved med udgangspunkt i en bil og ikke alle pladser er lige tilgængelige. IntoBlue råder over en topmoderne fiskemaskine pakket med alskens elektronik. Dette gør fiskeri efter havørred fra båd til en effektiv, sjov og anderledes oplevelse på vandet.

Hvis intet af dette kan friste, tilbyder vi også at tilpasse en dag på vandet præcis efter eget ønske og hvor vi sørger for lækker mad & drikke undervejs.

Udgangspunktet for vores ture er normalt Løgstør, men vi er meget fleksible og afviger gerne herfra hvis vores gæster har andre behov eller ønsker.