Gå til indhold
©  Foto:

Ishytten ved Løvdal

Tæt på Stinesminde ligger denne lille Is Hytte, hvor der sommeren igennem er ærlig selvbetjening. Is Hytten bliver jævnligt fyldt op med flere af de gode is, som vi alle kender. 
 
Is og ærlig selvbetjening - I Himmerland stoler vi på hinanden og dette kan man især se ved Is Hytten der ligger tæt på Løvdal mellem Høllet og Stinesminde. Her er der is til jer, der er ude på farten enten som vandrere eller blot ude for at nyde den skønne natur. 
 
Konceptet i Is Hytten er det samme som vi kender fra alle de skønne vejboder, der er i Danmark. Is Hytten er nemlig ikke bemandet, men her er ærlig selvbetjening. I vælger den is I vil have og betaler på stedet, enten kontant (DKK) eller med mobile pay. 
 
Der er også mulighed for køb af kold kildevand - lige det man har brug for på en varm sommerdag, hvis I er på gåben eller cyklende i det smukke område. 
 
Så ta' familien med på udflugt langs Mariager Fjord og kig forbi Is Hytten på Løvdal. Fryseren er fyldt op med lækre is og der er altid åbent (fra solopgang til solnedgang) fra påske til efterår. 
 
Forsyn jer selv og husk at betale. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish