Gå til indhold
©  Foto:

Julemanden kommer sejlende

I år byder vi endelig julemanden velkommen endnu engang, når han søndag den 18. december kommer sejlende med hele sit nissefølge til verdens ældste juleskibsshow. Det er en dag, der samler børn og voksne, og hvor tidligere beboere vender hjem på besøg – mange har næste generation af forventningsfulde julegæster med.

Dagen er fyldt med traditioner. Lige fra nisseorkestret på julemandens skib, og sangene de spiller, til politibetjenten i uniformen, som leder brandbilerne sikkert op i byen.

Kl 13.00 lægger julemanden og hans følge til ved kajen ud for Løgstør Badehotel – Hotel Du Nord. Her bliver han modtaget af de mange fremmødte og de store brandbiler, der skal køre ham og nisserne op i byen. Eskorteret af politiet og musik går optoget til Østerbrogade, hvor de skønne julemænd og –kvinde kaster karameller ud til børnene.

 

Traditionen tro er det også i år Løgstør Handelsstandsforening, der sørger for og koordinerer, at byens, egnens og gæsternes børn kan nyde julemandens selskab og de lækre karameller, som han og hjælperne sender ud til børnene.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish