Late Night Show - Himmerlands Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

En forrygende, musikalsk og kåd aften hvor Caspar Phillipson fører publikum igennem sine oplevelser under pandemien i 2020 - det år, han kalder for et "annus horribilis". Publikum får et meget humoristisk, skarpt tegnet billede af de udfordringer, han gennemlevede. Udfordringer som alle vi danskere mødte, såvel indenfor hjemmets fire vægge som udenfor.

Et udvalg af de bedste af Tom Lehrers gnistrende, morbide sange suppleres af hits fra Monty Python. Caspar inddrager hver aften de seneste aktuelle nyheder og trækker på den måde tråde til den virkelighed dagens publikum står midt i. Man går som publikum opløftet og glad fra teatret

- for, som Caspar Phillipson afslutningsvis siger: "Når man står i lort til halsen - så nytter det ikke at hænge med hovedet"

 

Af og med: Caspar Phillipson

Turneproducent: Louise Schouw Teater

 

Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!