Gå til indhold
©  Foto:

Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel og Wellness er et moderne Hotel - smukt placeret ved Limfjorden og midt i den himmerlandske natur. Her er både skov, strand og hede.


Hotellet har 75 velindrettede og rummelige værelser, flere af dem med udsigt til fjorden og Løgstør by eller med udgang til egen terrasse.
Vi er kendt for vores fremragende madkunst, der har rødder i det franske og nordiske køkken, hvor fokus er på høj kvalitet og de bedste af  sæsonens råvarer - gerne fra lokalområdet og serveret med et  twist.

"Livet er en fest" - og vi vil så gerne være med:
Barnedåb, konfirmation, bryllup - kort sagt selskaber til enhver anledning.

"Livet kan også være hårdt arbejde" men lad os danne rammen om din næste konference og det hele går lettere. 


Hotellets Spa og Wellness 

Wellness afdelingen er på 500 m2 og byder på velvære for krop og sjæl. Her er både saunaer, spabade, jacuzzi, opvarmet pool, dampbad m.m.

 

Golfophold på Løgstør Parkhotel

Vil du spille golf på ferien, så er Løgstør Parkhotel en oplagt mulighed. Her får du både golfbaner, wellnes og gode smagsoplevelser. 

Vi tilbyder golf ”a la carte” i stedet for en masse forskellige ugennemskuelige pakker. Vælg derfor frit antal overnatninger og greenfees - prisen pr. døgn er den samme - kun 699 kr. Med et golfophold på Parkhotel får I adgang til 4 golfbaner til ca. halv pris, en lækker menu eller buffet hver aften og naturligvis overnatning inklusive vores store  morgenbuffet med det hele.

 

Møder/ kurser og konferencer

Løgstør Parkhotel er oprindeligt opført som kursus- og konferencecenter og her er også 4-stjernet konference faciliteter og mange års erfaring, så her I er i trygge hænder.

16 møde, gruppe- og konferencerum, udstyret med alt AV-udstyr – lydanlæg, mikrofoner, DVD, video, PC-projektor, internetadgang, flipover/whiteboard, printløsninger mv. Vi har lokaler i mange størrelser, fra de helt små med plads til max. 8 deltagere og op til 200 pladser i de store plenumlokaler.

En række opholdsrum med sofagrupper fordelt over hotellet er med til at gøre mødet eller konferencen behagelig. Stor gårdhave, der ligger i læ, er også et rart sted til en pause undervejs.
    
Efter en hård mødedag kan vi tilbyde afslapning i spaområde, eventuelt kombineret med en afstressende massage eller en tur i den indendørs pool - så husk badetøjet!


Se mere om hotellet her: Løgstør Parkhotel

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish