skip_to_main_content

Made in Himmerland presented by FREJA

I 2021 bliver den europæiske golfturnering – tidligere kendt som Made in Denmark – afholdt på særligvis. Og ja, det skyldes Corona og alle de restriktioner, der følger med. Derfor inviteres der i 2021 ikke gæster til at overvære den ellers velbesøgte turnering. Til gengæld er der adgang for sponsorerne og deres få udvalgte gæster. Det bliver en anderledes fest og turnering – men stadig med garanti for golf i verdensklasse! 

I Himmerland er vi særdeles stolte over at få den europæiske golfturnering til Himmerland igen – og ikke kun til Himmerland i Nordjylland, men også til HimmerLand – det anerkendte golfresort med det ikoniske hul 16. Det er ikke kun i år, men en permanent løsning, der gør os ekstra stolte i Himmerland.

Made in Himmerland indgår i PGA European Tour og der er lagt op til en imponerende turnering med en præmiesum på 1,5 millioner Euro, men der er meget mere på spil! Der er nemlig for andet år i træk 10 pladser ved US Open på højkant til deltagerne i en Mini-Serie bestående af tre Europa Tour turneringer, hvoraf Made in Himmerland er en af dem.

Skulle du være blandt dem, der ikke er heldig at kunne overvære turneringen i år, ja så fortvivl ikke. For du har stadig mulighed for at gå i de professionelles fodspor på de smukke greens i HimmerLand og prøve kræfter med det ikoniske hul 16. Se meget mere her.