Marie Grubbe - Himmerlands Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

Marie Grubbe er en af de mest genfortalte skikkelser i Danmarkshistorien. Hun har været beskrevet som syndebuk, klassekampshelt og kvindefrigører, afhængig af hvilken forfatter og tid, der har fortolket hende.

Grubbe gjorde op med samtidens regler, et opgør der viser os ikke blot hendes egen historie, men også samtidens og de strenge regler mennesket, og særligt kvinden, var underlagt.

I "Marie Grubbe - den levende" flirter hun med alle forfatternes fortolkninger af sig selv. Hun lader sig smigre og sætter sig imod. Hun tager endelig ejerskab over egen fortolkning. Hun iklæder sig legenden og alle historierne, for derefter at klæde sig af og stå tilbage med kun én sandhed, sin egen.

Oplev Camilla Bendix i et smukt samspil med Cellist Johanne Andersson i en moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse.

 

MEDVIRKENDE

Camilla Bendix - Skuespiller

Johanne Andersson - Cellist

DRAMATIKER

Amalie Olesen

INSTRUKTION

Anna Schulin-Zeuthen

Musik af J. S. Bach

og Johanne Andersson

PRODUCENT

Louise Schouw Teater

 

Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!