Gå til indhold
©  Foto:

Myrhøj Camping

Midt i det naturskønne Vesthimmerland ligger Myrhøj Camping - et ægte børneparadis tæt på Limfjorden.

Campingpladsen har en fantastisk placering, hvor der er oplagte muligheder for at udforske naturen uanset om man er til afslapning eller aktiviteter.

Følger man stien fra pladsen kommer man nemt til stranden via bondens marker hvor man kan nyde solrige dage med familien. Tæt på campingpladsen ligger Uhrehøje Plantage også med uanede muligheder for vandring, gå-, løbe-, og cykelture i uspoleret skov og eng. Trend Strand finder man også cirka 5 km fra pladsen, hvor der er mulighed for at dyrke kitesurfing og windsurfing - især bliver det anbefalet som et perfekt sted for nybegyndere.

Campingpladsen er et idéelt feriested for børnefamilier, da der er rig mulighed for leg, kreativitet og sjove aktiviteter. Uanset vejrforholdene kan hele familien udfordres på pladsens forskellige indendørs og udendørs multibaner og legepladser. Bl.a. er den indendørs interaktive bane et hit blandt familier, hvor det handler om at være det hurtigste hold. Desuden er den interaktive e-wall også et bindepunkt for børn.

Campingpladsen tilbyder en række forskellige hytter. Fjordhytterne er beliggende med udsigt over marker, skov og fjord. Hytterne i Hyttebyen ligger i et hyggeligt miljø tæt på legeplads, minigolf og andre aktiviteter, og fællesområde med plads til grill og leg.

Campingpladsen tilbyder desuden også hytter med pirat, prinsesse eller romantisk tema.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish