Gå til indhold
©  Foto:

Myrhøj Camping

Myrhøj Camping - et ægte børneparadis tæt på Limfjorden og midt i det naturskønne Vesthimmerland.

Myrhøj er idéelt for børnefamilier, da der er rig mulighed for leg, vandleg, besøge dyreriget og familiehygge. Her kan I nyde tiden sammen på pladsen, komme tæt på geder, kaniner, heste, får og høns eller tage på tur til stranden.

Vi tilbyder standpladser, teltpladser og en række forskellige hytter. Fjordhytterne er beliggende med udsigt over marker, skov og dyrerigt og med kig til fjorden. Hytterne i Hyttebyen ligger i et hyggeligt miljø tæt på legeplads og fællesområde med plads til grill og leg. Her finder I også hytter med pirattema til de sejeste piratbørn.

Campingpladsen har en fantastisk placering, hvor der er oplagte muligheder for at udforske naturen uanset om man er til afslapning eller aktiviteter. I kan følge stien til vandet eller tage på tur i Uhrehøje Plantage, hvor der er vandring, gå-, løbe-, og cykelture i uspoleret skov og eng. Trend Strand finder man også cirka 5 km fra pladsen. 

Pladsen er også idéel, hvis I skal holde træf for jeres klub eller familie. Når I skal ses til træf på Myrhøj camping, har vi både hytter, værelser og en særlig plads, hvor campingvogne og telte kan ligge samlet, samt et stort lokale, hvor I kan mødes. Vores servicebygninger byder på store køkkener og familiebade med god plads.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish