Gå til indhold
©  Foto:

Myrhøj Hytter

Myrhøj Hytter er en del af Myrhøj Camping beliggende i naturskønne omgivelser i Vesthimmerland tæt på Limfjorden. Vi har 19 hytter i 2 områder.

En hyttelandsby på 8 hytter ligger med udsigt over natur og Limfjorden. Hyggelige 2 personers hytter og større 4-5 personers med hems. Alle hytter har terrasse og møbler på terrassen, så der er mulighed for udendørs liv og et stille glas rødvin med udsigt til solnedgangen. 

Efter en dejlig dag på golfbanen indbyder terrassen til lidt hygge - måske med et glas rødvin - hvor dagens spil kan drøftes. Tager I en folk venner afsted med golfbag'en bag i bilen, så er Myrhøj Hytter et godt bud på hyggelig overnatning, hvor alle kan være med. 

Se mere om hytterne her - Myrhøj Hytter - der er forskellige størrelser på hytterne og med forskellige faciliteter. 

De resterende hytter - 11 stk. - ligger tæt på legeområderne. En del af hytterne har et tema fx. pirathytterne - Myrhøj Pirates. Velegnet for familier med børn. Der er 2 forskellige udstyrsniveauer, afhængig om der ønskes bad og toilet i hytten, eller i hellere vil benytte fællesfaciliteterne. Alle hytter har et lille køkken og service, så der er mulighed for at lave mad i hytten.


Info: 

  • Check-in: fra 14:00 - Check-out: til 12:00
  • Kiosk med almindelige dagligvarer og frisk morgenbrød
  • Gratis WiFi i alle fællesområder !
  • Gratis parkering!
  • Tæt på natur, skov og strand


Om Myrhøj Camping:

På Himmerlands Vestkyst finder du Myrhøj Camping med MASSER af leg. Du kan bruge vores multibaner og legepladser -ude eller inde, afhængig af vejret, udfordre din familie på vores indendørs interaktive bane hvor det gælder om at være det hurtigste hold, eller I kan tage et slag bordfodbold, bordtennis eller Play station. Vi har store pladser til din vogn, opdelt at høje hække, som skaber hygge og læ. Vores servicebygninger byder på et stort køkken og familiebade med god plads og mulighed for at lukke døren bag dig. Vi har 19 hytter til 2-5 prs, alle udstyret med et lille køkken, de fleste med eget toilet, og nogle med bad. Du kan bo i den hyggelige hyttelandsby ved siden af en af vores legepladser, eller med udsigt over mark, skov og fjord. Vi har også hytter med pirat, prinsesse eller romantisk tema.  

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish