NaturMette - aktiviteter i naturen

Vil du med en tur i skoven? NaturMette guider Jer rundt i det smukke Himmerland og vil give Jer unikke natur- og friluftsoplevelser. 

 

Himmerland bugner af dejlige naturoplevelser, skøn natur og smukke steder, som ikke alle kender til. Men det gør NaturMette!

Tag med NaturMette på tur i området ved Mariager Fjord - her venter fantastiske eventyr for både børn og voksne.

Mette Ósland, der er kvinden bag, arbejder som selvstændig frilufts- og naturvejleder og har en baggrund som spejderleder og aktivt medlem i Danmarks Naturfredningsforening. 

Har I brug for – eller lyst til – et naturindspark i dagligdagen? Så kontakt NaturMette! Hun laver gerne en guidet tur, en friluftsoplevelse, et oplæg eller et arrangement – både til private arrangementer eller i en institution.

Tilmed er der løbende åbne natur-arrangementer og ture, hvor alle kan være med. Få et overblik over de aktuelle arrangementer på facebooksiden NaturMette

 

Aktivitetsmateriale til download 

Pssst...NaturMette har også lavet en masse sjove forslag til oplevelsesrige aktiviteter i naturen. På hendes hjemmeside kan I bl.a. downloade et ark med Naturbingo, 84 gakkede småopgaver, spilleplade til blomsterbingo og meget mere! Perfekt til en sjov udflugt i ferien. 

Find dem her!