Nissepigen der blev væk - Himmerlands Teater

Ta' en tur i teateret og få en på opleveren. Himmerlands Teater har året rundt et stort udvalg af spændende, gysende og humoristiske teaterstykker. Flere af teaterstykkerne foregår i Himmerlands Teaters egne lokaler på havnen i Hobro, mens andre kan opleves i næromådet i byerne Arden, Skørping osv. 

FAMILIEFORESTILLING

3 -? 8 ÅR

VARIGHED: 40 MIN

FOR SKOLER OG INSTITUTIONER

6. - 10. DECEMBER KL. 9.30 OG 11.00 (ELLER EFTER AFTALE)

En eventyrlig historie om nissepigen Fiona, der julenat sniger sig ud af Julemandens kane og bliver glemt på et loft på Stillehavsvej nr. 7. Her bliver hun venner med drengen Kim, og sammen forsøger de to at finde ud af, hvordan Fiona kan komme hjem igen.

Undervejs møder vi det ensomme spøgelse Kaptajn Top, der elsker risengrød, Kims far, der elsker sport, og måske kommer selveste Julemanden forbi.

Vil det lykkedes Fiona at komme hjem? Hvorfor er Kim usynlig for sin far, når han tager Fionas nissehue på? Og hvorfor er det bedre at være to end at være en? Alt det får I svar på i NISSEPIGEN DER BLEV VÆK.

En forestilling om ensomhed og venskab, om gamle traditioner, spøgelser og mystik, krydret med stemningsfyldte sange og danse, der involverer børnene og alle andre barnlige sjæle.

Og så er vi klar til jul!

 

Dramatiker: Uffe Kristensen. 

Instruktørkonsulent: Susanne Sangill. 

Komponist: Oliver Kristensen.

Scenografkonsulent: Nick Pedersen. 

Lys: Ronny Sterlø

 

Læs mere på Himmerlands Teaters hjemmeside og køb billetter her!