Gå til indhold
©  Foto:

Nordic Folk Festival, Livø

Nordic Folk Festival er en lille intim festival med plads til unge, børnefamilier og det modne
publikum.

I dagene 1.-3. juli har du mulighed for at opleve, hvad der rør sig på den nordiske folkemusikscene. Det foregår i unikke koncertrammer på en dobbeltfestival med koncerter på Vitskøl Kloster om fredagen og et spækket festivalprogram på Livø i Limfjorden fredag-søndag. Begge lokationer beliggende i skønne Vesthimmerland. Foruden koncerter, dans og fællessang, kan du smage lækker mad af lokale råvarer, opleve den smukke natur og komme på historiske vandringer.

Musikken er grænsesøgende og du bliver overrasket og underholdt med ny nordisk folkemusik. I år er der musikere fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og Shetlands Øerne. Oplev bl.a. The Nordic Fiddlers Bloc, Frigg, Lulo, Fromseier Hockings og mange flere. 

Er du til ro og fordybelse i de historiske omgivelser? Vil du slippe ungerne fri på den bilfrie ø ved legeplads og skov? Eller vil du være vågen hele natten ved bålet? Så er Nordic Folk Festival noget for dig! 

Weekendbillet (fre.-søn.): 2 x aften / 2 x morgen / 2 x frokost + musikprogram LIVØ

Lørdagsbillet: 1 x morgen / 1 x frokost / 1 x aften + musikprogram LIVØ

Billetpris afhænger billettype - Køb billet og læs mere om festivalen, programmet og kunstnerne her: https://nordicfolkfestival.dk/.

 

Festivalen støttes blandt andre af: Augustinus Fonden, Statens Kunstfond, Region Nordjylland, KODA kultur og Vesthimmerland Kommune. 

Bag festivalen står bl.a. genreorganisationen Tempi, Det regionale spillested Det Musiske Hus i Frederikshavn, Kulturskolen Vesthimmerland, Dreamers’ Circus (specialensemble) og Musikhuset ALFA i Aars.