Ølbrygning på Herregården Hessel - før og nu

Få viden om, hvordan man bryggede øl i gamle dage. Vil du lære at brygge øl sammen med Hessels øllaug?

Der kan deltage 8 personer som aktive – kræver tilmelding. Gæster uden tilmelding er meget velkomne til at se på.

Workshop starter kl. 10 i forvalterboligen med teori vedr. den øl vi skal brygge.

Se forskellige øltyper og hvordan man sætter et bryg op ved hjælp af malt, humle og gær. Hvad sker der med temperatur, mængde af malt alkoholprocent, humlens bitterhed. Øl brygges.

Selve brygningen tager ca. 3 timer. Der aftales Deltagere i workshoppen får efter 3-4 uger, 4 flasker af egen bryg.

Efter kl. 15 vil der være smagsprøver af øllaugets øl. Hele dagen kan man købe mad og kager i caféen, hvor øl er en del af det.

Entre 50 kr (børn under 13 år gratis). Deltagelse i workshop + 100 kr.