Gå til indhold
©  Foto:

Orkidee Dania

Orkidee Dania

Skal I holde fest eller blot have gæster på besøg?

Orkidee Dania tilbyder både selskabslokaler til fester, konferencer m.m. samt muligheden for at få ”mad ud af huset”. De har en månedsmenu, som man ved bestilling kan få ud af huset, når man vil og om man er 2, 10 eller flere personer. 

Orkidee Dania har til huse i den lille by Dania, der ligger smukt placeret lige ned til Danmarks Smukkeste Fjord – Mariager Fjord.

Byen Dania er Danmarks nok eneste ”privatejede” landsby og ligger lige mellem Mariager og Hadsund, med kun 8,5 km til Mariager og 9 km til Hadsund.

 

Selskaber

Orkidee Dania har selskabslokaler i tre forskellige størrelser og laver mad til både store og små selskaber – alle lokaler har det tilfælles, at de har en skøn udsigt til Mariager Fjord.

Sammen med Orkidee Dania kan I planlægge den perfekte fest og selv sætte et personligt præg på både menu, borddækning, musik m.m.

 

Dinner Transportable

Orkidee Dania tilbyder også ”mad ud af huset” og om I blot er to personer eller flere (max 300), er det muligt at få lavet Jeres mad her og derefter få det leveret.

I vælger selv om I vil have maden bragt ud eller om I selv vil hente maden - dette aftaler I blot med Orkidee Danias personale.

 

Kun åben efter aftale.

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

CO2 neutralt website

Destination Himmerland © 2022
Danish