Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Bramslev Bakker

Med et besøg på Restaurant Bramslev Bakker er I sikret et lækkert måltid og en storslående udsigt til Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord.

 

 

Restaurant Bramslev Bakker er lukket for sæsonen.

Med et besøg på Restaurant Bramslev Bakker er I sikret et lækkert måltid og en storslående udsigt til Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord.

Den gode mad laves fra bunden og består af lækre friske råvarer. Personalet er imødekommende og som helhed er I garanteret en personlig hyggelig og god oplevelse.

Ønsker I mad og drikke som Take Away er dette også en mulighed.

A meal with a view.

Restaurant Bramslev Bakker ligger på toppen af den højeste bakke (over 50 m) i området, der kaldes Bramslev Bakker og man kan her skue udover Mariager Fjord og landskabet, mens man nyder et godt måltid mad eller en kop kaffe med dertilhørende hjemmebag.

Med en skøn beliggenhed lige ved Mariager Fjord og et godt køkken, er Restaurant Bramslev Bakker klar til at give jer en dejlig madoplevelse i de smukkeste naturomgivelser.

Hold en fest på toppen! 

Restaurant Bramslev Bakker er gode til fester og gør i alt, lige fra barnedåb til krondiamant bryllup, men er også det ideelle sted for udflugter for større selskaber, hvad enten det drejer sig om middags- eller aftensmad, eller det overdådige kaffebord.

Hold jer opdateret på de nyeste tilbud og nyheder på Restaurant Bramslev Bakkers Facebookside. 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish