Gå til indhold
©  Foto:

Restauranten på Landal Greenparks Rønbjerg

Slip for madlavningen i ferien og nyd en dejlig middag i skønne omgivelser.

Landal Greenparks Rønbjerg har et hyggeligt Brasserie, som er skabt som en skøn oase, hvor I kan spise en lækker frokost og nyde jeres aftensmad.

 

Book bord her
 

Frokost og aften á la carte

Uanset om I trænger til en hurtig og lækker frokost eller en velsmagende og indbydende aftensmad, så er det nemt at vælge jeres favorit fra á la carte menuen.
Her er der fokus på regionale retter og gode lokale råvarer, der er med til at sikre jer en dejlig smagsoplevelse. Til børnene har Bollo sørget for en helt særlig menu med lækre børne favoritter. 

 

Sprød og lækker pizza

Brasseriet laver de sprødeste og lækreste pizzaer - der er mange forskellige varianter at vælge imellem, så I kan helt sikkert finde hver jeres favorit. Det er nemt, lækkert og hyggeligt at nyde en hjemmelavet, friskbagt pizza.
 

En bekymringsfri ferie med Parkshoppen

Du kan nyde en afslappende ferie på Landal Greenparks Rønbjerg for i Parkshoppen kan du finde alt, hvad du har brug for, til dit ophold. Start dagen ud med friskbagte rundstykker, eller køb frisk frugt og noget sødt til eftermiddagen. Hver morgen er der mulighed for at købe friske rundstykker med hjem til morgenmaden i ferieboligen.

 

 

Følg os her:

Nyhedsmail fra Destination Himmerland

Destination Himmerland © 2023
Danish