skip_to_main_content

Ruhøjgård Bed & Breakfast

På Ruhøjgård Bed & Breakfast er der charme og atmosfære.

Her er plads til 8 overnattende gæster, samt skønne fællesarealer, der gør stedet helt perfekt til grupper - men Ruhøjgård er også et ideelt sted for din næste fest. 

Ruhøjgård B&B er en skøn ejendom, som ligger i et naturskønt område - tæt ved både Randers, Mariager, Hadsund og Motorvej E45. På Ruhøjgård bliver du mødt af den venlige værtinde og en hyggelig atmosfære. Her er højt til loftet og åbne vidder - omkranset af skov og landlig idyl. 

På Ruhøjgård er der en værelsesbygning og en gammel staldbygning, der er omdannet til fællesarealer med tekøkken, sofagrupper, spiseborde og plads til hygge. Her er der også et stort køkken med gode faciliteter, der evt. kan bruges til fest.

I værelsesbygningen er der 4 hyggelige værelser – 3 af dem med dobbeltseng og 1 med to enkelt-senge. De to værelser på 1. salen har egen altan og de nederste værelser har egen terrasse. Det ene af dobbeltværelserne har eget badeværelse, mens de andre 3 har fælles badeværelse med toilet og brusebad. På hvert af de tre værelser er der desuden håndvask.

I den tidligere staldbygning, som er nyligt renoveret, er der hyggeligt indrettet med fælles opholdsrum med te-køkken, spisepladser og hyggeafdeling med behagelige stole, sofaer og fjernsyn. Her finder I også et billardbord samt adgang til motionsrum og badeværelse. Fra opholdsrummet er der udgang til terrassen. 

Udearealerne byder på flere små hyggekroge indrettet med lækre havemøbler, parasoller og blomster. Der er også adgang til ejendommens have, skov og mose, hvor man vil kunne se ejendommens får. 

Værtinden hjælper jer meget gerne afsted på gåture i nærområdet. Her er flere muligheder for vandreture og cykelruter. 

 

Hold din fest på Ruhøjgård

Det hyggelige opholdsrum kan tilmed lejes som selskabslokale, hvor I kan fejre livets fester eller blot samles om en særlig begivenhed. Ved leje af selskabslokalet vil der være adgang til et stort veludstyret køkken.

 

Skønne omgivelser og kulturelle oplevelser 

Ruhøjgård B&B ligger godt og centralt placeret, hvilket giver rigtig mange muligheder for skønne oplevelser!

Både MariagerHobroHadsund og Randers ligger i en afstand af 12-20 km. Hermed også alle de muligheder Mariager Fjord og Randers Fjord byder på. Inden for rimelig afstand vil der være muligheder for at bade, fiskespille golf, dyrke historiske interesser, tage på shoppetur mv. Samtidig er Århus, Silkeborg, Viborg, Ebeltoft m.m. indenfor en lille times kørsel herfra.

På Ruhøjgård er I omgivet af skøn natur, der blot venter på at blive udforsket - der er fx masser af muligheder for skønne gåture, men også cykelture er oplagte, da flere cykelruter går lige forbi stedet. Ruhøjgård ligger tæt ved et større skovareal, hvor man fx kan se Mustard Point, som er det område, hvor Hvidstengruppen i sin tid modtog våben under 2. verdenskrig.

Hvidsten Kro ligger ca. 6 km herfra, og her kan man bl.a. se Mindelunden for Hvidstengruppens medlemmer, se museet på kroen og måske nyde en af de berømte æggekager med flæsk.

I det nærliggende Spentrup (6,8 km), hvor St. St. Blicher var præst i næsten 25 år, og hvor han ligger begravet, kan man også se Blichers Mindestue i Malvinas Hus. Blicher siges i øvrigt at have plantet den nærliggende skov, som derfor benævnes Blicherskoven.

  

 

Booking

2 af de 4 værelser kan bookes direkte på booking.com - Ønskes anden booking kan dette gøres ved at kontakte værtinden Lykke pr. mail eller telefon.