Run O'Clock

Lørdag den 21. august 2021 
 
Kan du løbe knap 7 km i Rebild National Park på en time? Og kan du gøre det time efter time – ja så se med her!
 
Den 21. august holder vi det vildeste trailløb i noget af det ypperligste natur Danmark har at byde på. Her har du mulighed for en helt særlig løbe-oplevelse i Rebild Bakker, hvor det sociale og hyggelige ved løb er i højsædet.
Run O’Clock er et ‘backyard ultra’-inspireret løb for alle. Løbet afvikles efter ’Backyard Ultra’ konceptet, hvor ruten på 6,7 km skal gennemløbes på maks. 59 minutter og 59 sekunder. Hver klokketime starter vi forfra på en ny omgang. Det skaber en helt særlig dynamik i løbet, hvor det er ikke handler om at komme først, men i stedet om at kunne blive ved time efter time.
 
Den eneste pause du får undervejs er tiden fra at du kommer i mål og til næste omgang starter. Dvs. løber du omgangen på 50 minutter, så kan du flotte dig og holde 10 minutters pause inden det går løs igen.
Så længe du når rundt indenfor en time må du blive ved – vi andre stopper efter 15 timer (100 km), men lad dig endelig ikke stoppe af det, hvis du ikke har fået nok af skønne Rebild Bakker på det tidspunkt!